December 1, 2023

Sezonul 11 al emisiunii Vocea României este în plină desfășurare. Concurenții se confruntă în dueluri de excepție, iar jurații își susțin acerb preferații. Așa s-a întâmplate și în ultima ediția a show-ului, însă unul dintre momentele artistice i-a făcut pe Horia Brenciu și Tudor Chirilă să se ciocnească într-un duel al replicilor. De la ce a pornit conflictul celor doi?

Tudor Chirilă și Horia Brenciu sunt cei mai vocali jurați de la Vocea României. Adesea, cei doi au opinii diferite, iar asta dă naștere unor mici conflicte. Așa s-a întâmplat și recent, când cei doi s-au aprins serios și au avut un schimb de replici dure.

(CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE VOCEA ROMÂNIEI ȘI IMPACTUL PE CARE EMISIUNEA ÎL ARE ASUPRA CONCURENȚILOR, SPUS DE TUDOR CHIRILĂ. LA CE NU TREBUIE SĂ TE AȘTEPȚI CÂND TE DUCI LA PRESELECȚII)

Horia Brenciu și Tudor Chirilă, conflict la Vocea României

Conflictul dintre Horia Brenciu și Tudor Chirilă a debutat după numărul pus în scenă de doi dintre concurenții lui Smiley, Beatrice Giurgiu și Iustin Paraschiv. Momentul acestora i-a pus în tabere diferite pe cei doi jurați, iar scânteile au ieșit imediat.

„Mie mi se pare important că în sezonul ăsta de la Vocea României poate sunt mai multe momente în care vocile nu trebuie neapărat să ajungă la acutele alea spectaculoase. Uite că și un moment ca ăsta poate fi spectaculos prin altceva. E important să înțelegem că vocea este și ea la rândul ei importantă în toate frecvențele ei. Felicitări!”, a spus Tudor Chirilă.

Horia Brenciu i-a dat imediat replica artistului, iar de aici până la un schimb dur de replici a mai fost doar un pas.

„Aș vrea să-i atrag atenția colegului mai tânăr cu un an să nu confundăm vocea joasă a lui Cohen cu vocea de întindere cu două octave și ceva a lui Frank Sinatra. Mai ascultă puțin”, a replicat Horia Brenciu.

Tudor Chirilă a izbucnit

Replica lui Horia Brenciu l-a făcut pe Tudor Chirilă să își lanseze atacul. Solistul Vama nu a fost prea blând și a aruncat mai multe săgeți la adresa colegului său.

„În suflet sunt mai tânăr cu 40 de ani. Îl ascult, dar nu-l copiez. Doamne iartă-mă și păzește-mă (n.r. – să îl copieze pe Horia). Când nu se poate exprima o perioadă mai mult decât mine, dă drumul la tot robinetul.

Filosofia noastră de viață e la ani distanță și asta nu are cum să se transforme în mici înțepături. Câteodată mă simt ca vaca atunci când dă muștele vara, nu e foarte obosită când face asta, aruncă o coadă pe spate, musca pleacă, dar musca se întoarce foarte repede. Când nu dau replica, mă simt ca vaca aia, a aruncat Horia o replică, îmi duc coada pe spate”, a mai spus Tudor Chirilă.

În conflictul celor doi a intervenit și Theo Rose, care a simțit nevoia să îi ia apărarea colegului său de scaun.

„Este foarte dureros să ascult de pe scaunul meu cum partenerul meu de echipă este atacat de unul dintre colegi. Este foarte dureros, noi nu promovăm conflictul. Eu trebuie să-i mai fac câte un semn: Lasă-l, lasă-l, că dacă te pui pe el îl strici”, a spus și Theo Rose.

(VEZI ȘI: DECIZIE ISTORICĂ LA VOCEA ROMÂNIEI! CONCURENTUL CARE S-A RETRAS DIN SHOW-UL PRO TV, DUPĂ CE A URCAT PE SCENĂ)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *