December 1, 2023

Întâlnirea dintre Irinel Columbeanu și Mr. Pink a avut loc în anul 2017, pe vremea când actualul soț al Monicăi Gabor i-ar fi propus să o lase pe Irina, fiica fostului afacerist și al Monicăi, să locuiască alături de familia sa în Statele Unite ale Americii. 

La 12 ani de când Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat, fostul afacerist de la Izvorani a făcut dezvăluiri incendiare despre conflictul pe care l-a avut în anul 2017 cu Mr.Pink, actualul soț al Monicăi. Fostul milionar de la Izvorani răstoarnă orice ipoteză.

Care este, de fapt, motivul pentru care Irinel Columbeanu și Mr. Pink s-au certat

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți în perioada 2006 -2001, iar în 2007 au devenit părinții Irinucăi. 4 ani mai târziu, cei doi soți au decis să meargă pe drumuri separate și au divorțat. Un an mai târziu, Monica s-a decis să plece în SUA, acolo unde avea să-l întâlnească pe Mr. Pink, un prosper om de afaceri de origine chineză, de care s-a îndrăgostit nebunește.

Având un copil împreună cu milionarul de la Izvorani, Monica Gabor a fost nevoită facă naveta SUA-România. La două dintre vizitele în țară, fosta soție a lui Columbeanu a venit însoțită de Mr.Pink.

În urmă cu ceva timp, fostul milionar de la Izvorani a vorbit despre primele întâlniri pe care le-a avut cu Mr. Pink. Irinel Columbeanu a rememorat clipa în care afaceristul de peste ocean i-a propus să o lase pe Irina în grija lui și să-i dea voie să locuiască definitiv în Statele Unite ale Americii.

„Am fost în 2016 și l-am cunoscut, după care am mai fost și în 2017 (n.r America). În 2017 voiau ei să o las pe Irina și m-a certat într-o parcare Pink, spunându-mi că sunt inconștient, că nu mă gândesc deloc la viitorul ei, de ce nu o las acolo. Mi-a zis niște lucruri care până la urmă au făcut sens pentru mine”a mărturisit Irinel Columbeanu, în podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoriu”.

Citește și: PRIMELE IMAGINI CU IRINEL COLUMBEANU ÎN AZIL ȘI DECLARAȚII ÎNFIORĂTOARE: „POATE MAI TRĂIEȘTE UN AN SAU DOI”. DEZVĂLUIRI CRUNTE ALE CELUI MAI BUN PRIETEN

Irinel Columbeanu:”Aveam această ambiție”

Recent, Irinel Columbeanu a fost invitat în emisiunea Cristinei Șișcanu. Fostul milionar a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu a fost de acord ca Irina să se mute definitiv în Statele Unite ale Americii. Acesta recunoaște că își dorea ca fiica lui să crească într-un mediu mai sănătos, gândire pe care la vremea respectivă și-a asumat-o.

„Cristina Șișcanu: De ce nu ați vrut să o lăsați pe Irina să stea cu ea (n.r – Monica Gabor)? Vă era frică că pleacă cu ea?
Irinel Columbeanu: Da, îmi era și frică. Nu avea cum. La vremea aceea eu eram deja în America, atunci când am refuzat propunerea ei ca Irina să rămână cu ea. Era în decembrie 2017.
Cristina Șișcanu: Era o ambiție să rămână copilul la dumneavoastră?
Irinel Columbeanu: Eu aveam această ambiție deoarece voiam ca Irina să fie crescută într-un climat mai sănătos. Acest lucru nu se aplică în prezent, dar cred că m-ați întrebat cum gândeam eu la acea vreme.
Cristina Șișcanu: Cum a fost despărțirea de Irina?
Irinel Columbeanu: Despărțirea de Irina a fost pe neașteptate și practic nici nu știam că nu se va mai întoarce, nici nu bănuiam.”, a fost dialogul pe care Irinel Columbeanu l-a avut cu Cristina Șișcanu în cadrul emisiunii.

Citește și: TELEFONUL CARE L-A FĂCUT PE IRINEL COLUMBEANU SĂ IZBUCNEASCĂ ÎN LACRIMI. L-A SUNAT MR. PINK ȘI I-A FĂCUT O OFERTĂ ȘOCANTĂ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *