May 24, 2024

Narcisa, fosta iubită a lui Mădălin Paul Păduran, tânărul care s-a stins din viață în accidentul devastator din Olt, șochează din nou internetul. Tânăra a postat recent o fotografie pe rețelele de socializare care i-a enervat la culme pe internauți. Iată detaliul care i-a pus pe jar pe utilizatorii rețelelor sociale!

Mădălin Paul Păduran s-a stins din viață la doar 23 de ani, în urma unui accident provocat de gelozie. Tânărul și-a văzut iubita, pe Narcisa, în mașina unui alt bărbat. Orbit de furie, acesta a accelerat peste 200 km/h pentru ai ajunge din urmă. Din nefericire, într-un moment de neatenție, Mădălin a pierdut controlul mașinii și a lovit violent un copac. Impactul i-a fost fatal.

Citește și: CE A APĂRUT LA MORMÂNTUL LUI MĂDĂLIN DIN OLT, LA SCURT TIMP DE LA ÎNMORMÂNTARE. IMAGINILE DURERII FAC ÎNCONJURUL ROMÂNIEI

Fosta iubită a lui Mădălin a postat o imagine revoltătoare pe rețelele de socializare

După tragedie, oamenii au reacționat negativ față de Narcisa, acuzând-o de infidelitate și chiar de moartea lui Mădălin Paul Păduran. Un scandal uriaș a izbucnit între familia ei și cea a tânărului, deoarece Narcisa a cerut bani de la internauți pentru înmormântarea fostului său iubit, dar se pare că suma strânsă nu a ajuns niciodată în posesia familiei îndurerate.

Cu toate acestea, în urma miilor de reproșuri pe care le-a primit, tânăra nu se oprește din a șoca internetul. În urmă cu câteva zile, Narcisa a publicat pe TikTok o postare care a împărțit internetul în două.

Fata a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu ecografia unui bebeluș și textul: „Mamă, uite, suntem bogați!”.  Șocați de ceea ce au văzut, internauții au presupus că fosta iubită a lui Mădălin ar fi însărcinată. Secțiunea de comentarii a videoclipului a fost luată cu asalt.

„Doamne ferește!”,

„Al cui e copilul?”,

„Ți se pare normal?”,

„Felicitări! Sarcină ușoară”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Narcisa le-a primit la postarea cu ecografia.

Până la acest moment, Narcisa nu a făcut nici o declarație referitoare la o posibilă sarcină.

Ce a declarat Narcisa după moartea lui Mădălin

După moartea tânărului, partenera lui Mădălin Paul Păduran, a dezvăluit detalii despre ultimele momente din viața iubitului ei. Ea a explicat că Mădălin nu era dispus să accepte despărțirea sub nicio formă. În ziua accidentului, Narcisa a povestit că s-a întâlnit și a discutat cu acesta.

„În acea zi, Mădălin a ieșit de la muncă, a fost acasă, și-a făcut baie și a venit la mine acasă. A venit la ai mei acasă, mai exact. Eu nu eram acasă, eram cu o prietenă. Acasă era tatăl meu cu care a mers și la service. Mădălin m-a sunat să mă întrebe de un plastic pe care mi-l dăduse și de care avea nevoie. I-am zis că nu știu și că se poate duce în camera mea să îl caute. M-a sunat pe apel video din cameră și am stat de vorbă vreo 5 minute. Atunci i-am zis să ne vedem și a venit în centru… Am stat de vorbă vreo 10-15 minute. Mădălin a zis că se duce la tatăl meu. Apoi, nu știu ce s-a întâmplat. Vă pot spune că nu m-a prins Mădălin cu nimeni, așa cum s-a tot speculat”, a spus Narcisa.

Citește și: NARCISA, IUBITA LUI MĂDĂLIN PĂDURAN, LA UN PAS DE A RECURGE LA UN GEST NECUGETAT. ULTIMA POSTARE I-A SPERIAT PE INTERNAUȚI: ”NU MAI POT!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *