May 24, 2024

O mamă a făcut o descoperire terifiantă în dormitorul fiicei sale, după ce micuța i-a spus că aude „monștri în pereți”. Totul părea desprins din filmele de groază, iar mama îngrijorată a luat imediat atitudine și a rămas fără cuvinte atunci când a aflat ce este în spatele construcției. Vezi mai jos detaliile!

O familie a avut parte de momente de groază, după ce a aflat ce se ascunde în spatele unuia dintre pereții casei. Totul a început din momentul în care fiica familiei a sesizat că se aud zgomote bizare din spatele unui perete. Atunci, i-a spus mamei sale că aude „monștri în pereți”. Inițial, mama a crezut că totul este în imaginația copilei, nebăgând în seamă acest aspect.

Totuși, femeia a descoperit că exista, într-adevăr, un zgomot care provenea din spatele pereților. Descoperirea avea să terifieze întreaga familie. Îndată ce a auzit și mama sunetele respective, a început să investigheze cu fiica ei în ce zonă este concentrat zgomotul. Filmase, pas cu pas, fiecare moment. A documentat întreaga situație, iar videoclipul a ajuns pe platformele de socializare. A ajuns viral pe Tik Tok, strângând peste 500.000 de aprecieri și 10 milioane de vizualizări. Odată cu primele momente în care a descoperit zgomotele, a documentat situația și i-a ținut pe urmăritori la curent. Familia locuiește într-o casă veche de 100 de ani.

Vezi și A CREZUT CĂ NU VEDE BINE! CE A PUTUT SĂ GĂSEASCĂ UN TÂMPLAR ÎN TIMPUL UNEI RENOVĂRI: „NE-A DUS ÎNAPOI ÎN TIMP”

Fetița i-a spus mamei sale că aude „monștri în pereți”, iar când a spart construcția a avut un real șoc

După ce fetița i-a spus mamei sale că aude „monștri în pereți”, femeia a cercetat fiecare colț. A fost utilizată și funcția termală asupra unei fotografii sau unui videoclip, pentru a sesiza dacă există diferențe de nuanțe. Aspect care s-a și întâmplat, într-o imagine capturată în camera fiicei sale. În imagine se observa o pată portocalie care indica existența unui lucru în spatele peretelui. Apoi, a fost îndepărtată o bucată dintr-un perete unde zgomotul era intens. Atunci, au făcut o descoperire neașteptată.

În acel moment, familia a descoperit că în spatele pereților se aflau 50.000 de albine. În acel moment a început operațiunea „salvarea albinelor” – aspect care poate fi observat și pe contul femeii care a făcut descoperirea. Acum, mama fetiței se autointitulează „salvatoarea albinelor”. În a doua zi de la descoperirea făcută în pereții casei, au fost salvate 20.000 de albine, iar peretele a fost sigilat temporar, pentru ca niciun membru al familiei să ajungă înțepat. Ulterior, a fost descoperit un fagure care cântărea peste 45 de kilograme. Femeia a contactat și firma de asigurări, care i-au transmis că daunele nu vor fi acoperite, arată Ladbible.com.

Vezi și DESCOPERIREA BIZARĂ FĂCUTĂ DE O FEMEIE ÎN CASA ÎN CARE TOCMAI SE MUTASE. PEREȚII ASCUNDEAU UN MARE SECRET

Femeia a descoperit că în spatele peretelui se aflau mii de albine / sursă foto: Tik Tok

Vezi și  I-A STAT INIMA ÎN LOC! DESCOPERIREA IREALĂ PE CARE A FĂCUT-O O FEMEIE, DUPĂ CE S-A MUTAT ÎN CASĂ NOUĂ. A SESIZAT CĂ UN PERETE ERA „CALD”: „SUNT SPERIATĂ DE MOARTE”

Mulți dintre utilizatori s-au arătat îngroziți de descoperirea pe care femeia a făcut-o în camera fiicei sale. Iată câteva dintre comentariile lor:

„Aș fi preferat, sincer, să am monștri în pereți, decât 50.000 de albine”, „Aș fi început să plâng înainte să aflu că sunt albine”, „Acest lucru s-a întâmplat și unuia dintre prietenii mei. Excepția este că se afla în oraș, la cină, cu soțul ei. Tavanul de deasupra patului lor din dormitor s-a prăbușit și peste tot erau doar albine”, sunt câteva dintre mesaje, arată Nypost.com.

Sursă foto: Tik Tok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *