December 8, 2023

Primul sezon al emisiunii Love Island de la Pro TV a ajuns la final! Câștigătorilor nu le-a venit să creadă atunci când au auzit că au câștigat marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Cei doi au oferit și prima reacție!

Show-ul Love Island a debutat la începutul lunii octombrie, iar cei 10 concurenți intrați în emisiune au avut parte de multe provocări și situații inedite. Emisiunea s-a desfășurat în Tenerife, iar fetele și băieții au locuit într-o vilă de lux. S-au confruntat cu experiențe intense și totul pentru a-și găsi marea dragoste, dar și pentru a pune mâna pe cei 50.000 de euro.

Citește și: PRIMII CONCURENȚI PRINȘI FĂCÂND AMOR LA LOVE ISLAND DE LA PRO TV. IMAGINI SURPRINSE NOAPTEA, DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE

Reacția câștigătorilor Love Island

Primul sezon Love Island a ajuns la sfârșit, iar marii câștigători au fost anunțați. În finală au rămas doar trei cupluri, Denis și Alexia, Denisa și Cătălin și Adrian și Anne. Spre marea surprindere a telespectatorilor Denis și Alexia au primit cele mai puține voturi, ocupând locul trei. Iar pe locul doi s-au clasat Denisa și Cătălin. Așadar, cuplul care a pus mâna pe marele premiu a fost formar din Anne Dan și Adrian Butușină.

„Doamne ferește! Nu pot să cred că sunt aici! E incredibil așa ceva, e incredibil! Eu nu cred că trăim așa ceva! Doamne, nu pot să cred așa ceva! N-ai cum… nu pot! Am câștigat, ești nebun! Am câștigat!”, a spus Anne, în timp ce aștepta să vadă voturile publicului.

Reacția partenerului e a fost una scrută, plină de emoții.

„Am rămas fără cuvinte!”, a exclamat Adrian.

Prezentatoarea show-ului, Alina Ceușan le-a dat câștigătorilor să aleagă două plicuri. Anne l-a tras pe cel care era scris suma de 50.000 de euro, în timp ce plicul lui Adrian a avut o inimă desenată. Întrebată dacă vrea să împartă banii cu iubitul ei sau dacă îi păstrează doar pentru ea, blondina, îndrăgostită până peste cap, a ales prima variantă.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

„Am hotărât să schimb planul”

Adrian Butușină are 29 de ani și este antrenor personal, iar atunci când s-a înscris la această emisiune a avut în gând să își schimbe viața și să își găsească, în sfârșit, marea dragoste. A fost dispus să renunțe la domnișoarele care îl înconjurau pentru a deveni „băiat de casă”.

Citește și: TENSIUNE MONUMENTALĂ LA LOVE ISLAND, DE PE PRO TV! IUBITA DIN ROMÂNIA A VENIT SĂ-L IA ACASĂ PE CEL MAI MUSCULOS CONCURENT: “O SĂ FIE ȘOCAT!”

„Îmi place să fiu singur… cu mai multe fete! Acum am hotărât să schimb planul, vreau să caut dragostea adevărată, dragostea care face cât tot ce am trăit până acum.”, spune Adrian atunci când a intrat în competiția Love Island.

Planul lui Adrian a dat roade pentru că a întâlnit-o pe Anne, iar împreună au fost aleși câștigătorii show-ului de la Pro TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *