December 8, 2023

O femeie de 43 de ani  din Italia a căzut pradă unei înșelătorii romantice online. Un așa zis ”ofițer italian” a reușit să o ”scutească” de o sumă importantă de bani, mai exact, 15.000 de euro. Ce pedeapsă a primit, de fapt, escrocul sentimental. 

Cei doi italieni s-au cunoscut pe un site de matrimoniale, iar femeia a crezut că și-a întâlnit sufletul pereche. Sub o identitate falsă, escrocul a pretins tot timpul că este locotenent în armata italiană. După mai multe ore petrecute pe rețelele de socializare, femeia a mers să-l viziteze într-o comună din Lazio.

Citește și: DISPERATĂ SĂ-ȘI GĂSEASCĂ SUFLETUL PERECHE, O TÂNĂRĂ ROMÂNCĂ ȘI-A LUAT „ȚEAPA” VIEȚII. A „CURĂȚAT-O” DE 20.000 €! ESCROCUL A „AGĂȚAT-O” ȘI…

Italianca de 43 de ani a fost victima unei înșelătorii romantice online

Cei doi au avut o relație sentimentală timp de 1 an, din 2017 până în 2018, timp în care victima a fost chiar cerută în căsătorie. Prădătorul sentimental a profitat de naivitatea victimei și a reușit să-i câștige încredere. După ce a trecut testul încrederii, bărbatul a început să îi ceară iubitei sale bani. Femeia a cheltuit 15.000 de euro sub forma unor transferuri bancare și achiziții de electrocasnice, toate menite să le ușureze viața împreună.

După ce a primit cererea în căsătorie, femeia chiar începuse să facă toate pregătirile pentru marele eveniment. Și-a cumpărat rochie și a plătit un avans pentru mărturii. Cu toate acestea, data nunții nu fusese stabilită. Acesta a fost motivul principal pentru care italianca a început să bănuiască faptul că ceva nu este în regulă . Timp de mai multe zile, victima a început să facă investigații și a descoperit că cel care urma să-i fie soț avea alt nume și prenume și nici nu ocupa funcția de locotenent în armată.

Femeia din Italia a raportat totul carabinierilor, iar cazul a ajuns pe masa judecătorilor din Ancona. Demascat de către autorități, bărbatul a negat faptul că ar fi furat vreun ban de la femeia de 43 de ani. Acesta a susținut că i-ar fi cerut bani, însă sub formă de împrumut. Escrocul sentimental a ajuns să fie judecat pentru înșelăciune, potrivit Today.

Citește și: ATENŢIE, FOLOSEŞTI TINDER? LUCRURILE PE CARE NU AR TREBUI SĂ LE FACĂ NICIODATĂ UN BĂRBAT. SUNT INTERZISE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *