July 22, 2024

Adriana Iliescu (85 de ani), fost profesor universitar, a adus pe lume o fetiță, Eliza (18 ani), în anul 2005, când avea aproape 67 de ani. Atunci, a intrat în Cartea Recordurilor – cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere. Ultimii 15 ani, însă, nu au fost ușori. Pentru cea care a cunoscut celebritatea în urmă cu 18 ani a început un adevărat „calvar”, în momentul în care a început să se judece cu rudele sale pentru un bucată de pământ. Este vorba despre „o centură de teren” din localitatea Bălcești, județul Vâlcea. Din anul 2010 până acum, a luat parte la zeci de procese. Dragostea nemărginită față de fiică o împinge să lupte până-n pânzele albe, cu dorința de a-i lăsa Elizei o moștenire! CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile!

În anul 2005, Adriana Iliescu (85 de ani), fost profesor universitar, avea parte de o bucurie enormă. Atunci, s-a născut fetița ei, Eliza Maria Bogdana Iliescu, care acum este o domnișoară în toată regula. Ajunsă la vârsta de 18 ani, Eliza este alături de mămica ei, la fiecare pas. S-a născut în urma fertilizării in vitro, sarcina fiind urmărită îndeaproape de dr. Bogdan Marinescu, directorul Maternității Panait Sârbu (fosta Giulești) de la acea vreme.

Adriana Iliescu (85 de ani) are o fiică de 18 ani – Eliza este o domnișoară în toată regula!

De altfel, Adriana Iliescu a intrat, atunci, în Cartea Recordurilor, fiind catalogată drept cea mai bătrână mamă din lume. La aproape 67 de ani, a născut o fetiță perfect sănătoasă care, acum, ajunsă la vârsta maturității, urmează cursurile Facultății de Litere, urmând cariera mamei sale (profesoară). De altfel, este înscrisă și la o a doua facultate, cea de Științe Umane.

Anul acesta, în februarie 2023, CANCAN.RO a întâlnit-o pe fiica Adrianei Iliescu în București, în cartierul Drumul Taberei, stând pe o bancă. Cu o privire serioasă, matură, îmbrăcată potrivit vremii, Eliza s-a odihnit pentru câteva clipe. Imaginile exclusive pot fi privite la acest LINK!

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, mergând pe stradă / sursă foto: CANCAN.RO

Vezi și GALERIE FOTO! CUM A FOST SURPRINSĂ ADRIANA ILIESCU PE STRĂZILE DIN BUȘTENI. AJUNSĂ LA VÂRSTA DE 85 DE ANI, CEA MAI BĂTRÂNĂ MAMĂ DIN ROMÂNIA MERGE NUMAI AJUTATĂ DE FIICA EI!

Adriana Iliescu nu renunță la moștenire – proces întins pe 15 ani, pentru a-i lăsa fiicei o bucată de pământ!

Însă, în ultimii 15 ani, Adriana Iliescu a dus o luptă în spatele ușilor instanței, din dorința de a-i lăsa fiicei sale o moștenire. „Mărul discordiei” este reprezentat, de fapt, de o casă bătrânească din localitatea Bălcești, județul Vâlcea. Dragostea față de fiica ei este nemărginită și de ani de zile se luptă cu câteva rude, în instanță, pentru a intra în posesia unei „centuri de teren”. Iar CANCAN.RO vă arată, pe larg, povestea, dar și când are loc următoarea ședință a instanței.

Adriana și Eliza Iliescu / Foto: Facebook

Vezi și CE VENITURI ARE, DE FAPT, ADRIANA ILIESCU. DIN CE O CREȘTE PE FIICA SA, ELIZA

„Cavalcada” proceselor – fostul profesor universitar nu cedează, iar următoarea înfățișare o are în decembrie 2023!

Ajunsă la vârsta de 85 de ani, fostul profesor universitar nu renunță pur și simplu la drepturi, așa că, din anul 2010, la 5 ani de când fiica ei a venit pe lume, a început să se judece pentru o casă bătrâneasă. A luat parte la zeci de procese, iar anul acesta, în luna decembrie, va avea loc următorul termen. Adriana Iliescu nu dorește să renunțe la moștenire, fiind vorba, totuși, de un aspect simbolic!

Următoarea ședință a instanței se va derula în data de 14 decembrie 2023, începând cu ora 09:00. Ultima ședință avusese loc pe 9 noiembrie 2023, ora 09:00, cauza fiind amânată.

„Ora estimată: 09:00
Complet: C.civ. 4
Tip soluție: Amână cauza
Solutia pe scurt: Amână judecarea cauzei în vederea administrării probatoriului încuviinţat.
Document: Încheiere de şedinţă – 09.11.2023”, se arată în minuta instanței.

Se zbate pentru fiica ei să îi lase o moștenire. De altfel, le-a spus unor apropiați că îi roagă să lupte în continuare, pentru a reintra în drepturi pentru terenul din localitatea Bălcești, județul Vâlcea. Și-a menținut mai mereu un tonus optimist, mărturisind, în cadrul unor scurte declarații, că speră că va avea câștig de cauză.  Conform informațiilor care apar pe Portalul Instanțelor de Judecată, aflat sub guvernarea Ministerului Justiției, există 4 pârâți care apar în dosar, pe materie civilă. Printre aceștia se numără și Primăria Bălcești.

„Eu sper că se vor termina şi că voi câştiga, problema este să se termine în favoarea mea, judecătorii să fie obiectivi şi eu să nu mai fac alte demersuri”, declara Adriana Iliescu, conform Gândul.ro.

Citește și ADRIANA ILIESCU ȘI FIICA EI, OBICEIUL LA CARE NU RENUNȚĂ NICIODATĂ DE 1 MARTIE: „SINGURUL LUCRU PE CARE ÎL FACEM”

Adriana Iliescu, alături de fiica ei

Moștenise o casă și 320 de metri pătrați – se judecă în instanță pentru o „centură de teren” care ar fi fost vândută de rude, fără acceptul ei!

În anul 2004, a început „bătălia” de la Bălcești – atunci, Adriana Iliescu a moștenit o „centură de teren” de la părinți. Doar că bucata de pământ ar fi fost vândută de rudele ei, cu partea lor de moștenire. Iar, de aici, a început lupta pentru parcelă – „centura de teren” era o cale de legătură între casa fostului profesor universitar și drumul principal din localitate. Între Adriana Iliescu și una dintre rudele sale, R. M., a început lupta în instanță. Mama Elizei Iliescu moștenise o casă și 320 de metri pătrați.

„Centura de teren” fusese vândută de rude, la „pachet” cu alte moșteniri primite de acestea. Este vorba despre o parcelă de 200 de metri pătrați. S-a solicitat anularea actului de vânzare – cumpărare. Mulți ani mai târziu, în 2015, fostul profesor universitar pierduse un proces, fiind obligat să plătească cheltuielile de judecată (800 de lei). Recursul i-a fost respins 3 ani mai târziu, în 2018. Însă, lupta nu s-a terminat nici până în ziua de azi, Adriana Iliescu fiind nevoită să se prezinte, din nou, în instanță, în decembrie 2023.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *