May 24, 2024

O profesoară de școală primară recunoaște că și-a ucis iubitul infidel și i-a îngropat cadavrul în grădina lor. Ce a urmat după este greu de imaginat.

Fiona Beal, în vârstă de 50 de ani, a planificat uciderea constructorului Nick Billingham, în vârstă de 42 de ani, în jurnalul ei, unde a scris sub alter ego-ul ei, ,,Tulip22″, înainte de a cumpăra un cuțit și o daltă. După ce l-a ucis ,,cu sânge rece” la casa lor din Northampton pe 1 noiembrie 2021,profesoare le-a spus prietenilor că amândoi au fost testați pozitiv pentru Covid, astfel încât să nu fie deranjată în timp ce își urma planul bine întemeiat.

Cadavrul lui Billingham a rămas nedescoperit timp de patru luni, înainte ca poliția să găsească jurnalul lui Beal, în care scria cum și-a ucis iubitul. Apoi au săpat grădina și i-au descoperit rămășițele acestuia într-un mormânt improvizat.

Citește și: POVESTEA ULUITOARE DE VIAȚĂ A BIANCĂI. A MERS LA MEDIC PENTRU A AFLA CE SE ÎNTÂMPLĂ CU STAREA EI DE SĂNĂTATE, DAR CE I S-A SPUS E STRIGĂTOR LA CER

Ce a făcut profesoara după ce și-a ucis iubitul

Fiona Beal după ce și-a ucis cu sânge rece partenerul de viață a început să facă shopping online. Folosind contul partenerului ei mort și apoi al ei pe Amazon, ea a cumpărat mai multe produse de curățare, inclusiv pentru jaluzele venețiene, un mop și o găleată nouă, saci de gunoi ultra-grei, o saltea nouă, lenjerie de pat, îmbrăcăminte, tablouri și oglinzi.

,,Acesta este un comportament considerat, controlat, care este, pe de o parte, intrinsec practic și, pe de altă parte, indulgent. La 1 noiembrie a fabricat un rezultat pozitiv al testului Covid – tot ce trebuia să faceți era să completați chestionarul NHS aplicația online auto-raportați un test pozitiv. Nu există nicio dovadă că a făcut vreodată un test PCR. Acțiunile ei din următoarele 10 zile sunt complet incompatibile cu efectele epuizante ale Covid pe care pretindea că le experimentează.”, , a declarat pentru Old Bailey procurorul Hugh Davies.

,,Curățenia a început încă de la ora 01.07 dimineața pe 2 noiembrie. ”, a continuat procurorul.

Beal a trimis, de asemenea, mesaje surorilor ei spunând că s-au despărțit, cu un mesaj spunând că a plecat pentru că a avut o aventură cu o altă femeie. Procuratura a declarat că narațiunea că domnul Billingham a fugit cu o altă femeie este ,,complet falsă”. Dar au existat zvonuri că domnul Billingham ar fi înșelat-o  pe Beal anterior.

Când au apărut problemele lui Beal

Sănătatea ei mintală a început să se deterioreze la sfârșitul lunii februarie 2022, i s-a spus instanței. În luna următoare, ea a închiriat o cabană în Cumbria și a trimis mesaje membrilor familiei care le-au dat motive de îngrijorare cu privire la bunăstarea ei, determinându-i să sune la poliție pentru a o verifica, a spus procurorul.

În urma declarației  lui Beal, inspectorul șef Adam Pendlebury, de la poliția din Northamptonshire, a făcut următoarele declarații:

,,Suntem încântați că Fiona Beal a luat acum decizia de a recunoaște că l-a ucis într-adevăr pe Nick Billingham și sperăm că va aduce începutul unei închideri pentru familia sa, care se confruntă cu o perioadă toridă de mai bine de doi ani. inclusiv participarea la procesul inițial din Northampton în 2023. ”, a spus acesta.

Beal va rămâne în arest și va fi condamnată pe 29 și 30 mai.

Citește și: CÂT DE MULT I S-A SCHIMBAT VIAȚA LUI MAHTAB ÎNTR-O SINGURĂ ZI. A DEVENIT, PESTE NOAPTE, O FEMEIE SUPUSĂ

FOTO: DailyMail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *