December 8, 2023

Poate că deja am sesizat că un număr tot mai mare dintre prietenii noștri devin tot mai fascinați de diferite tradiții și obiceiuri care ne promit că ne vor aduce, destul de repede, norocul și prosperitatea în viață, relatează Click! 

Iar dintre toate aceste tradiții, probabil că cea mai populară în țara noastră este Feng Shui! Ei bine, potrivit celor care studiază această antică tradiție din China, se pare că putem folosi scorțișoara într-un mod inedit, pentru a atrage norocul în viața noastră!

Locul din casă unde să nu pui niciodată oglinda. Risca sa devină o fereastră prin care intră ghinionul!

Mai precis, tot ce trebuie să facem este să ne punem acest condiment pe frunte! Deși cu siguranță ni se va părea bizar să auzim această sugestie, se pare că specialiștii în tradițiile Feng Shui ne spun că acest ritual poate avea nenumărate efecte benefice asupra vieții noastre, dacă îl efectuăm așa cum trebuie!

De ce trebuie să ne punem scorțișoară pe frunte

Se pare că acest ritual are ca scop echilibrarea energiei noastre cu cea a mediului înconjurător, iar cum în tradiția Feng Shui absolut totul are o anumită semnificație, chiar și scorțișoara ne poate fi de ajutor, dacă știm cum să o folosim! Se pare că, cel puțin potrivit acestor obiceiuri, îndrăgitul condiment nu ne aduce doar mâncăruri mult mai savuroase, ci și noroc și prosperitate în viață.

Secretele prosperității: Ce să pui sub pernă în timp ce dormi, pentru a atrage bani, conform înțelepților Feng Shui

Mai mult ca sigur că deja am întâlnit nenumărați români care folosesc principiile Feng Shui în viața lor de zi cu zi, iar atunci când trebuie să își amenajeze casele, se folosesc de această antică tradiție din China.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *