July 22, 2024

Olga Barcari, fosta iubită a cunoscutului prezentator Cătălin Bordea, a organizat o mega petrecere cu ocazia împlinirii a 37 de ani.

Evenimentul a fost marcat printr-un spectacol amplu, în care Olga și-a surprins prietenii și invitații, inclusiv cu prezența specială a celebrei Bianca Drăgușanu.

Petrecerea a debutat cu o cină sofisticată la un restaurant exclusivist, unde Olga Barcari și-a adunat prietenii apropiați.

Atmosfera festivă a fost încălzită de râsete, discuții animat, și multă voie bună. Olga și-a sărbătorit ziua într-un cadru select, împărtășind momente de bucurie și camaraderie.

După cină, petrecerea și-a continuat cursul într-un club de noapte din București, unde Olga și echipa ei au continuat să se distreze pe ringul de dans.

Invitata surpriză, Bianca Drăgușanu, s-a alăturat atmosferei festive și a contribuit la energia pozitivă a serii.

Olga Barcari și Cătălin Bordea au format un cuplu discret, care a evitat expunerea în media.

Cu toate că relația lor a luat sfârșit, Olga Barcari continuă să se bucure de viața ei, demonstrând că este o fire liberă și plină de energie.

Petrecerea aniversară a fost un adevărat show, iar Olga și prietenii ei au sărbătorit în stil mare, creând amintiri de neuitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *