May 24, 2024

Clipe de groază într-o locuință din Mehedinți! O familie a avut parte de o experiență șocantă când a descoperit o surpriză neplăcută în propria casă: un șarpe în dormitor. Autoritățile au fost alertate și au sosit imediat la fața locului. 

Seara trecută (30 aprilie), o familie din comuna Eşelniţa, situată în judeţul Mehedinţi, a fost luată prin surprindere de o întâmplare de coșmar chiar în propria casă. Clipele care au urmat au fost presărate cu teamă și neliniște, întrucât s-au confruntat cu o situație complet neașteptată: s-au trezit cu o reptilă în propria casă!

Citește și: CE A PĂŢIT UN ROMÂN, DUPĂ CE A CHEMAT INSTALATORUL? CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ FIX 4 ORE

Un șarpe în propria locuință, în Mehedinți

Într-o scenă desprinsă parcă dintr-un film de groază, membrii unei familii au fost puși în fața unei situații înfricoșătoare. Au descoperit un șarpe în dormitorul lor.

Familia a apelat de urgență numărul 112, cerând ajutorul autorităților. Imediat, jandarmii din Mehedinți au sosit la locul incidentului pentru a gestiona această situație delicată.

„În sezonul cald prezenţa şerpilor se înmulţeşte, iar probabilitatea de a-i întâlni apare în cele mai nebănuite locuri. De o situaţie neplăcută a avut parte seara trecută o familie din comuna Eşelniţa, judeţul Mehedinţi care s-a trezit cu un şarpe în dormitor. Panicaţi, oamenii au sunat la 112, cerând ajutor”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Mehedinţi.

Echipajul de jandarmi a reușit să identifice reptila sub un dulap din dormitor, unde găsise adăpost. Folosind echipamentul potrivit, șarpele a fost îndepărtat din locuință și eliberat în mediul său natural, eliminându-se astfel orice posibil risc suplimentar pentru familia afectată.

„Ajunşi la adresa indicată, jandarmii au constatat cǎ reptila îşi făcuse culcuş, sub dulapul din dormitor. Aceasta a fost extrasă cu ajutorul dispozitivelor din dotare şi eliberată în scurt timp în natură. Cetăţenilor care aleg să petreacă în aer liber ziua de 1 Mai, sau în drumeţii cu familia, le recomandăm să fie vigilenţi în această perioadă pentru a evita orice neplăcere”, au spus reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Mehedinţi.

Această situație subliniază importanța păstrării vigilenței, în special în sezonul călduros, când șerpii devin mai activi. Odată cu sărbătorirea Zilei de 1 Mai și participarea la diverse activități în aer liber, este indicat ca oamenii să fie precauți și să evite potențialele incidente neplăcute.

Citește și: NU E BANC! CE A PUTUT SĂ GĂSEASCĂ UN BĂRBAT ÎNTR-UN BROCCOLI CUMPĂRAT DE LA SUPERMARKET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *