April 25, 2024

Speculațiile și zvonurile abundă în lumea showbiz-ului, iar de ceastă dată cei vizați sunt Ruby și partenerul său de viață, Robert.

După ce au format o echipă de succes în competiția TV, Asia Express, cuplul a continuat să atragă atenția, mai ales că multe voci mormăiau că cei doi ar putea face pasul către căsătorie sau chiar ar aștepta un copil.

Cu toate acestea, în ultima vreme, absența postărilor alături de Robert a stârnit întrebări și bănuieli printre fanii cântăreței.

Cu toate că Ruby a dezvăluit în trecut că nu se grăbește să-și întemeieze o familie, iar zvonurile despre o posibilă sarcină au fost negate de mai multe ori, tăcerea recentă a vedetei a alimentat speculațiile despre o posibilă despărțire.

Ce Spune Ruby Despre Relația Cu Robert, După Ce S-a Spus Că Nu Mai Sunt  împreună | Libertatea

Fanii au început să se întrebe dacă lanțul de iubire s-a rupt între cei doi sau dacă este vorba doar de o pauză temporară în relația lor.

În ciuda întrebărilor și a zvonurilor, Ruby a ținut să sublinieze că nu vrea să ofere detalii din viața sa personală și că ia lucrurile pas cu pas.

“Nu mă grăbesc, am o familie destul de mare pe care o am în grijă. Pas cu pas… Sunt foarte focusată și îmi doresc foarte mult să evoluez profesional, sunt binecuvântată cu frățiorul meu, pe care îl iubesc într-un fel de necuprins. Și nu lipsește dragostea din viața mea. Când vrea Dumnezeu să fie va fi…”, a mărturisit vedeta.
Anunțul Făcut De Ruby, După Ce S-a Zvonit Că S-a Despărțit De Robert: „Nu  Mă Grăbesc”. De Ce Nu S-au Mai Afișat împreună | Libertatea

În timp ce fanii rămân cu sufletul la gură și așteaptă să vadă ce va aduce viitorul pentru Ruby și Robert, rămâne de văzut dacă cuplul va găsi calea către o reconciliere sau dacă drumurile lor vor lua direcții separate în cele din urmă.

Pentru moment, toate rămân doar speculații, iar adevărul va ieși la iveală în timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *