April 14, 2024

O menajeră inspirată și nonconformista, a captat într-un mod inedit atenția publicului, după ce a dezvăluit că face curățenie… dezbrăcată!

Lottie Rae, în vârstă de 32 de ani, și-a construit o mică avere în ultimii șapte ani din această activitate neconvențională.

Inițial, ideea părea controversată, dar în timp a atras un număr surprinzător de clienți.

Cu o remunerație de 50 de lire sterline pe oră, Lottie a început să ofere servicii de curățenie în casele oamenilor, însă cu un twist – făcea curățenie dezbrăcată.

Unii dintre clienți se alăturau și ei acestei abordări, începând ziua cu o cafea în compania menajerei.
Povestea menajerei care face curățenie complet dezbrăcată: „Iubitul meu  este de acord, dar unii clienți....”

Deși unii clienți aveau așteptări neobișnuite sau chiar ciudate, Lottie a fost hotărâtă să mențină profesionalismul și să se concentreze pe curățenie.

„Prima dată când am fost rezervată să fac curățenie pentru cineva, țin minte că nu m-am mai dus. M-am speriat după ce am privit casa pe Google Maps și am văzut că era în spatele unei păduri și trebuia să fiu acolo seara. Dar în viitor am zis ‘pot face asta’ și am început să accept joburile. Am întâlnit tot felul de oameni de-a lungul anilor. Unul dintre clienții mei pentru care am făcut curățenie de trei ori în total, și casa lui era cea mai murdară casă pe care am întâlnit-o vreodată în viața mea, plină de murdărie și mizerie. Dar când am ajuns acolo, nu voia să fac curățenie deloc. N-a fost ciudat sau pervers, voia doar puțină companie. Nici măcar nu port mănuși de multe ori, chiar dacă știu că ar trebui – dacă e o casă foarte murdară sunt un pic conștientă că ar trebui să port, dar de obicei nu mă deranjează deloc. Odată un tip a pus un film deocheat pe televizor și a trebuit să spun nu.”

Povestea menajerei care face curățenie complet dezbrăcată: „Iubitul meu  este de acord, dar unii clienți....”

Câțiva au sperat la altceva, dar majoritatea au apreciat serviciile sale și au respectat limitele.

Potrivit mărturiilor ei, Lottie a întâlnit o gamă largă de oameni de-a lungul anilor, de la cei care doar căutau companie la cei mai ciudați care își doreau să exploreze ceva diferit.

Cu toate acestea, ea a fost susținută de partenerul ei și de familia sa, care au acceptat și au înțeles natura inedită a muncii sale.

În timp ce unii ar putea găsi această practică controversată sau chiar provocatoare din punct de vedere moral, Lottie a găsit un echilibru între serviciul său și confortul personal.

Pentru ea, curățenia dezbrăcată a devenit o modalitate de a câștiga un venit suplimentar și, în același timp, de a-și menține independența și autonomia în carieră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *