May 20, 2024

Bucurie imensă în familia lui Don Pepe! Maria Căpâlnaș a adus pe lume o fetiță superbă, perfect sănătoasă, iar CANCAN.RO are primele imagini cu micuța prințesă. „Împăratul construcțiilor” a pus la cale o primire de zile mari pentru fiica lui, pe care a așteptat-o cu buchete imense de trandafiri. Într-un decor de basm, Petre Niculae și soția lui s-au fotografiat alături de minunea lor, Celine.

Petre Niculae și Maria Căpâlnaș își trăiesc intens povestea de iubire, departe de ochii curioșilor. Formează un cuplu solid, discret, care ar putea stârni invidia oricui. Omul de afaceri și partenera lui de viață și-au jurat iubire veșnică într-un cadru de vis, în toamna anului trecut. Don Pepe și iubita lui au făcut pasul cel mare în cadrul unei ceremonii luxoase, organizată pe malul lacului Como din Italia. Cununia religioasă a fost oficiată de un preot român, în fața a peste 100 de invitați care au respectat întocmai un dress-code.

CANCAN.RO a făcut publice imaginile de la „nunta mileniului”, unde mireasa a făcut senzație într-o rochie semnată de Zuhair Murad, cel mai mare designer de rochii de mireasă din lume. La scurt timp după marele eveniment, soția lui Don Pepe a dat vestea cea mare: aștepta primul ei copil! Bruneta a ales un mod unic prin care să le arate tuturor că va deveni mamă. A plecat într-o vacanță de vis în Dubai, alături de cele două fetițe pe care le are dintr-o relație anterioară, dar și de soțul ei. În timpul unei activități cu delfini, Maria s-a pozat cu mâna pe burtica de gravidă! (VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI)

Maria, soția lui Don Pepe, a făcut anunțul din Dubai

Don Pepe și Maria Căpâlnaș au devenit părinți

Iată că lunile au trecut, iar pe 22 aprilie 2024 Maria Căpâlnaș a devenit mămică. „Regina reginelor” a adus-o pe lume pe Celine, iar bucuria din familia lor a atins cote maxime. Don Pepe și-a dorit să marcheze acest moment unic, așa că a pregătit primirea copilei lui ca la carte. A cumpărat mii de trandafiri pentru soția și fiica lui, iar „cireașa de pe tort” a fost chiar un urs imens de flori. Pe un șevalet este scris un mesaj emoționant: „Bine ai venit pe lume, Celine Maria”. Ca de fiecare dată, omul de afaceri nu s-a uitat la bani!

CITEȘTE ȘI: ”REGINA REGINELOR”! DOAMNA MARIA ESTE PROPRIETARA SINGURULUI ROLLS 4X4 ROZ, ARE ȘI UNUL PE ALB, DAR ȘI DOUĂ BENTLEY-URI! SOȚIA LUI DON „PEPE” ARE ȘI CEA MAI MARE COLECȚIE DE GENȚI HERMES – 1,5 MIL. €!

Noi vă punem la dispoziție și primele imagini cu fetița lui Don Pepe, pe care le puteți observa cu atenție în GALERIA FOTO a articolului. Cei doi părinți sunt în culmea fericirii și roiesc în jurul copilei. Chiar dacă a devenit mamă în urmă cu câteva zile, soția lui Petre Niculae arată impecabil. Bruneta și discretul „împărat al construcțiilor” s-au pozat cu micuța Celine, iar CANCAN.RO nu ezită să vă arate cum fericirea li se citește pe chip.

Don Pepe și soția lui, Maria, au devenit părinți / Foto: CANCAN

CITEȘTE ȘI: ÎN URMĂ CU O LUNĂ, MARIA ȘI DON PEPE FĂCEAU NUNTA MILENIULUI, PE MALUL LACULUI COMO, ACUM, MIREASA A DAT VESTEA: E ÎNSĂRCINATĂ!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *