May 24, 2024

 Ducele de Sussex va fi prezent la o ceremonie la Catedrala St. Paul pentru a comemora cei 10 ani de la înființarea Fundației Invictus Games, conform informațiilor de pe metro.co.uk. Cu toate acestea, surse sugerează că soția sa nu va lua parte la eveniment.

Prințul Harry este printre cei care au fondat Jocurile Invictus, un eveniment dedicat sărbătoririi performanțelor sportive ale veteranilor militari răniți și bolnavi. Un reprezentant al fundației a confirmat participarea ducelui și a subliniat că acesta va marca ocazia cu un discurs deosebit.

Citește și: VIITORUL COPIILOR LUI MEGHAN MARKLE ȘI AI PRINȚULUI HARRY, ÎN PERICOL. DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DE UN EXPERT REGAL: ,,VOR FI O BOMBĂ CU CEAS”

Prințul Harry prezent în Marea Britanie fără Meghan Markle

Prințul Harry se pregătește să revină în Regatul Unit pentru a participa la a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus, iar aceasta va fi una dintre primele sale călătorii transatlantice după ce Kate Middleton, cumnata sa, a anunțat că luptă împotriva cancerului.

Conform Daily Mail, un reprezentant al Invictus Games a confirmat că Ducele de Sussex va fi prezent la slujba de Ziua Recunoștinței, care va avea loc la Catedrala Sfântul Paul, pe 8 mai 2024. Încă nu este clar dacă Meghan Markle îl va însoți pe soțul ei. Se preconizează că Harry va susține o lectură în cadrul evenimentului dedicat militarilor britanici răniți sau bolnavi și veteranilor.

Potrivit organizatorilor, actorul Damian Lewis va recita poemul „Invictus” în Catedrala Sfântul Paul. Vizita lui Harry are loc într-un moment delicat pentru el. Există o dezbatere intensă în legătură cu finanțarea securității personale a sa în Marea Britanie, costurile fiind acoperite de contribuabili de fiecare dată când acesta călătorește în țară. Publicul britanic este profund îngrijorat de această chestiune, mai ales că Harry și-a renunțat la titlul de duce și a părăsit Casa Regală, renunțând la toate privilegiile asociate cu acesta.

Prințul Harry nu a mai fost în Regatul Unit de la începutul lunii februarie. El a călătorit în mod urgent în Marea Britanie după ce a aflat despre diagnosticul tatălui său, Regele Charles, cu cancer la prostată. În ciuda revenirii sale, experții regali consideră improbabilă o întâlnire între Harry și soția fratelui său, Meghan. Tom Bower a subliniat acest aspect într-o declarație pentru MailOnline.

„Sunt sigur că nu o va vedea pe Kate. Dar pentru a-și reafirma regalitatea și titlurile, va depune un efort uriaș ca să fie văzut că își vizitează măcar tatăl. Aș fi surprins dacă ar veni și Meghan Markle”,susține Bower.

Citește și: ADEVĂRUL DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A REGELUI CHARLES! PALATUL BUCKINGHAM A DEZVĂLUIT VERDICTUL MEDICILOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *