May 24, 2024

O situație șocantă a avut loc în București. Un tânăr în vârstă de 33 de ani a fost răpit din fața unui bloc și torturat. După câteva ore, bărbatul a fost abandonat pe o stradă din Pipera. În cele din urmă, a ajuns la spital, în stare gravă. Informațiile se află mai jos, în articol.

Se află în desfășurare o anchetă complexă, după ce un tânăr de 33 de ani a fost răpit și torturat ore întregi, apoi abandonat pe o stradă din Pipera, București. Criminaliștii fac anchetă după ce tânărul a fost băgat cu forța într-o dubă, apoi abandonat pe străzi, în Sectorul 1. În cele din urmă, a ajuns în stare gravă în spital.

Vezi și EL ESTE TÂNĂRUL DE 25 DE ANI CARE A FOST OMORÂT PE O STRADĂ DIN SUCEAVA! ȘOFERUL BEAT A FUGIT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Un tânăr a fost răpit, torturat și, apoi, abandonat pe străzile din Sectorul 1

Un tânăr în vârstă de 33 de ani a fost răpit din fața unui complex rezidențial din Sectorul 1. Bărbatul a fost băgat cu forța într-o dubă, sechestrat, torturat și, în cele din urmă, abandonat în zona Pipera. Martor la răpire ar fi fost un paznicul complexului. A sunat la 112, imediat ce duba a demarat în trombă din fața complexului.

Răpirea a avut loc chiar din parcarea subterană a complexului din Sectorul 1, Băneasa. Tânărul de 33 de ani a fost încătușat în dubă, pentru a nu opune rezistență. La șapte kilometri distanță, victima este aruncată din dubă. Apoi, îi este aplicată o corecție fizică brutală. După ce făptașii l-au abandonat pe o stradă din Pipera, bărbatul de 33 de ani s-a târât până la o clădire apropiată pentru a cere ajutor.

La câteva ore distanță, polițiștii Secției 6 îl găsește pe bărbatul de 33 de ani, aproape în stare de inconștiență. A ajuns în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală. Duba suspecților a fost descoperită în spatele unei clădiri de birouri, într-o zonă cu vegetație, conform Observatornews.ro.

„La data de 2 mai 2024, Poliția Capitalei – Secția 2 a fost sesizată, de către un agent de pază al unui complex de locuințe din Sectorul 1, despre faptul că un bărbat ar fi fost introdus într-o autoutilitară, împotriva voinței sale. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii secției menționate, care au demarat verificările, în vederea depistării autovehiculului în cauză.

În urma activităților specifice, la scurt timp, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 33 de ani, a fost găsită de către polițiști din cadrul Secției 6, pe o stradă din Sectorul 1. Un echipaj de prim-ajutor i-a acordat acestuia îngrijiri medicale, fiind transportat la spital pentru investigații suplimentare. De asemenea, autoutilitara a fost identificată în proximitatea locului unde a fost găsită victima.

În acest moment sunt efectuate investigații, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sector 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea depistării autorilor”, a transmis Poliția Capitalei.

Sursă foto: Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *