May 20, 2024

Cursă mortală în comuna Unghieni, județul Argeș, chiar în Joia Mare! Andrei era șofer de doar trei săptămâni și a vrut să le arate verișorilor săi ce poate face la volan, însă plimbarea s-a terminat cu dublă tragedie. Tânărul de 19 ani și verișorul său de 16 ani au decedat, după ce mașina cu mulți cai putere s-a izbit de un copac. Cei doi nu au mai avut nicio șansă.

Patru tineri au plecat de acasă, cu pretextul că se duc la frizerie, pentru a se bucura de o plimbare cu mașina. Andrei a vrut să își impresioneze verișorii, arătându-le ce poate bijuteria sa pe patru roți. Din păcate, cursa nebună s-a terminat tragic.

Citește și: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL ACCIDENTULUI DIN SUCEAVA! BOGDAN AR FI FOST OMORÂT DE SEBASTIAN DIN RĂZBUNARE

Cum s-a produs accidentul din Argeș

În data de 2 mai 2024, chiar în Joia Mare, Andrei s-a oferit să își ducă verișorii la o frizerie din Pitești cu noua lui mașină. Tânărul a fost în culmea fericirii, după ce părinții i-au făcut cadou, de ziua lui, autoturismul în care și-a dat ultima suflare.

Deși avea permisul de doar 3 săptămâni, acest lucru nu l-a împiedicat să apese cu putere pedala de accelerație a mașinii. Șoferul a depășit limita de viteză legală și, la un moment dat, a pierdut controlul mașinii.

De acolo, a ma durat doar o secundă până la dubla tragedie. Autoturismul cu mulți cai putere, primit cadou de la părinți, a izbit un copac, dar și un stâlp de electricitate. Tânărul și unul dintre verișorii săi au murit pe loc.

„Era o viteză foarte mare, mai ales că mașina era.. .după cum o vedeţi.”/ „A trimis un snap fix în momentul în care a făcut accidentul.”, au spus doi tineri apropiați băieților, potrivit Observator News.

Mașina în care se aflau cei patru tineri s-a răsturnat/ Sursa foto: Captură video
Mașina în care se aflau cei patru tineri s-a răsturnat/ Sursa foto: Captură video

Martorii susțin că au auzit o bubuitură puternică, iar curentul s-a întrerupt brusc. Atunci când au ieșit din case au văzut o mașină răsturnată. Impactul a fost atât de violent, încât o roată a zburat pur și simplu la metri distanță, iar bucăți din caroserie s-au împrăștiat pe trotuar.

„Patru victime, două dintre acestea aflate în autoturism, pentru care a fost nevoie să le extragă.”, a declarat Ionuţ Tunaru, ISU Argeş.

În prag de sărbători, familiile celor doi tineri se pregătesc să își conducă pe ultimul drum copiii. Medicii s-au luptat minute în șir să îi salveze, dar nu s-a mai putut face nimic pentru Andrei și pentru verișorul său.

Citește și: BREAKING | SONIA A MURIT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER CUMPLIT, LA DOAR 19 ANI. S-A IZBIT VIOLENT DE UN TIR ȘI N-A MAI AVUT NICIO ȘANSĂ

1 thought on “BREAKING | Andrei și vărul lui de doar 16 ani au murit într-un accident rutier cumplit

  1. Nice blog here Also your site loads up fast What host are you using Can I get your affiliate link to your host I wish my web site loaded up as quickly as yours lol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *