December 1, 2023

O chelneriță din Statele Unite ale Americii a avut parte de experiența vieții ei, după două decenii de meserie. S-a prezentat la treabă ca de fiecare dată și a servit cu mult drag toți clienții care au trecut pragul locației unde lucrează. Totul până într-o zi când pe ușa restaurantului a intrat o mare celebritate internațională: Post Malone. Când i-a adus nota de plată, artistul i-a făcut o surpriză și i-a lăsat un bacșiș așa cum puțini văd. 

O femeie din SUA, care lucrează de 20 de ani ca ospătăriță, a avut parte de surpriza vieții ei după ce i-a călcat pragul celebrul artist, Post Malone. Aceasta și-a făcut meseria ca de fiecare dată, iar la sfârșit cântărețul i-a lăsat un bacșiș pe măsura servirii. Sigur că, la nota de plată, femeia i-a adăugat o taxă de serviciu de 22%, în valoare totală de 535,26 de dolari (echivalentul a 500 de euro). Acesta a considerat că trebuie să fie mult mai dăruitor și i-a făcut un cadou frumos, care a lăsat-o fără cuvinte: suma de 3.000 de dolari drept tips.

CITEȘTE ȘI: BACȘIS IREAL, DE 10.000 DE DOLARI LA UN RESTAURANT! CE S-A ÎNTÂMPLAT IMEDIAT DUPĂ

Servesc de aproape 20 de ani și este de departe cel mai bun bacșiș pe care l-am primit vreodată. Un tip atât de autentic și de treabă”, a dezvăluit tânăra, pe o rețea de socializare.

Nota de plată și bacșișul lăsat de Post Malone / Foto: Reddit

CITEȘTE ȘI: CHELNERIȚA DIN IMAGINE A DEVENIT VIRALĂ! CUM A REACȚIONAT, SUPĂRATĂ CĂ NU A PRIMIT BACȘIȘ DIN PARTEA CLIENȚILOR

Postarea tinerei a stârnit o mulțime de reacții

Mesajul acesteia a devenit viral pe internet și a ajuns în atenția multora. Alți internauți și-au dat cu părerea despre gestul făcut de Post Malone, povestind alte întâmplări care l-au avut dreăt protagonist pe celebrul artist. Mai mult decât atât, altcineva și-a adus aminte ce bacșiș colosal a primit de la starul de peste Ocean, când a servit invitații la ziua lui de naștere. Pentru cinci ore de muncă, persoana respectivă a primit un tips de 1000 de dolari, pe lângă suma cu care s-a ales în urma prestării serviciilor lui.

Post Malone / Foto: Facebook

El locuiește aici, în Utah, unde locuiesc eu. Este cunoscut în comunitate ca fiind cel mai drăguț și generos tip. Toată lumea îl iubește”, a scris cineva.

„Am lucrat la petrecerea lui de ziua lui de naștere anul acesta și ne-a lăsat fiecăruia dintre noi, servere, un bacșiș de 1.000 de dolari (echivalentul a 933 de euro), pentru poate cinci ore de muncă și a fost ridicol de drăguț”, a spus un internaut, la postarea făcută de chelneriță, pe Reddit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *