December 1, 2023

Un bărbat din Teleorman a avut parte de norocul vieții lui, după ce a căzut pe șinele de tren, amețit de alcool. Locomotiva și vagoanele au trecut peste el, căci mecanicul nu a putut să oprească la timp. După câteva sute de metri distanță, trenul s-a oprit, călătorii au coborât speriați și curioși de ce s-a întâmplat, iar atunci când au văzut minunea, au sunat de urgență la 112. Se pare că bărbatul a supraviețuit miraculos și chiar nu avea răni grave. A fost totuși transportat la spital pentru investigații medicale. Cum s-a întâmplat totul?

Să vezi și să nu crezi! Un bărbat din Teleorman poate fi considerat cel mai norocos om în viață, după ce trenul a trecut peste el și nu a pățit nimic. Acesta venea de la băut, amețit fiind de alcool, a căzut pe șine. Peste el au trecut locomotiva și toate vagoanele, pentru că mecanicul nu a avut nicio șansă să oprească în fracțiune de secundă. Trenul s-a oprit abia câteva sute de metri mai târziu, când toată lumea a coborât să vadă ce se întâmplă.

Mare le-a fost mirarea tuturor să vadă că bărbatul este în viață. Mai mult decât atât, acesta nici nu suferise răni grave, ci unele minore care nu i-au pus viața sau sănătatea în pericol. Chiar și așa, acesta a fost dus de urgență la spital pentru investigații medicale.

CITEȘTE ȘI: CE A PĂȚIT O TÂNĂRĂ MAMĂ DUPĂ CE ȘI-A UITAT FIUL DE 10 ANI ÎN TREN. IREAL CE A URMAT

Autoritățile s-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că este vorba despre trenul personal București-Craiova. Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul indicând că nu se afla sub influenţa alcoolului la momentul producerii evenimentului”, a transmis Daniela Păsu, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman.

CITEȘTE ȘI: CUM A REACŢIONAT UN CANADIAN, DUPĂ CE A MÂNCAT CIORBĂ DE BURTĂ ÎN ROMÂNIA? „SUNT CALAMARI?”

Un caz similar s-a întâmplat în Anglia

Cazul acestui bărbat le-a adus aminte tuturor despre altă situație la fel de bizară, dar petrecută în Anglia, nu la noi în țară. Este vorba despre o femeie care a căzut pe șinele de metrou, în golul dintre șine și peron. A fost lovită de două metrouri, dar n-a pățit nimic. Din cauza gălăgiei teribile, nimeni nu i-a auzit țipetele. “Trenul a plecat apoi și mi-a luat brațul drept cu el”, mărturisea aceasta, la o emisiune TV din UK. După primul metrou care a lovit-o puternic, a trecut și al doilea care i-a smuls piciorul. Apoi, oamenii s-au sesizat și au chemat autoritățile. Din fericire, ea este în viață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *