December 2, 2023

Nadia Comăneci, gimnasta de renume mondial, a dezvăluit în diverse interviuri cheia unei diete echilibrate care a susținut-o atât în cariera sa de atletă, cât și în viața de zi cu zi.

Începutul zileiZiua Nadiei începe cu sucul proaspăt stors de portocale, urmat de o ceașcă de cafea cu puțin lapte, iaurt, pâine prăjită integrală, curcan și un strop de brânză. Oul fiert apare rar în meniul său matinal​​.

Masa de prânzPrânzul ei constă adesea în wraps făcute din resturile cinei de seara precedentă, combinând somon, humus și brânză​​.

CinaLa cină, preferă pește cu humus și salate. Nadia a menționat că este alergică la ton și că a renunțat la cartofii prăjiți de multă vreme. De asemenea, a dezvăluit că unul dintre preparatele sale favorite este salata de vinete după o rețetă românească​​.

Rutina de exerciții fiziceNadia subliniază importanța exercițiilor fizice, începându-și diminețile cu antrenamente scurte și rapide de treizeci de minute, care includ cardio, alergat, stretching și exerciții cu greutăți ușoare​​.

Aceste obiceiuri alimentare și de exerciții fizice reflectă angajamentul ei față de un stil de viață sănătos și activ, care a ajutat-o să rămână în formă de-a lungul anilor, atât în competițiile sportive, cât și în viața de după retragerea din gimnastică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *