July 22, 2024

Ana Morodan, cunoscută influenceră și controversată figură publică, se află în mijlocul unui nou scandal după ce a fost păcălită să promoveze un produs sub falsul că provine de la Casa Regală.

Morodan dezvăluie cum a căzut în capcană și exprimă indignarea față de acest fals grosolan.

„Contesa digitală” a fost prinsă într-un scenariu pervers în care a primit un colet cu antet falsificat, sugerând că provine de la Casa Regală.

Crezând că face parte dintr-o campanie autentică, Ana Morodan a promovat entuziast un anumit soi de brânză, crezând că aceasta ar avea legătură cu Casa Regală.

Într-un interviu, Ana Morodan a mărturisit cum a fost păcălită și a exprimat jena și indignarea față de modul în care falsificatorii au creat o poveste mincinoasă, inclusiv semnând în numele principesei Margareta.

Morodan a subliniat că nu și-a dat seama de falsificare, deoarece coletul și antetul erau identice cu cele primite în mod autentic de la Casa Regală.

Ea a evidențiat necazul adus de această înșelăciune și a subliniat că persoana responsabilă ar trebui să fie trasă la răspundere.

Alte vedete păcălite

Ana Morodan nu este singura victimă a acestui fals ingenios. Printre altele, și Oana Roman a fost păcălită în același mod.

De asemenea, un alt influencer care a căzut în plasa coletului a fost Silviu Faier, acesta a postat un videoclip în care vorbea de Brânza Regelui.

Scandalul ridică întrebări despre măsurile de securitate și autenticitate în mediul influencerilor și al promovării de produse.

Ana Morodan. Foto: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *