July 21, 2024

Tensiunile au atins cote maxime în lumea maneliștilor după ce Florin Salam și Bogdan de la Ploiești, au fost invitați să cânte la aceeași nuntă.

Incidentul, declanșat de refuzul lui Bogdan de la Ploiești de a-l numi pe Florin Salam „șeful României”, a fost rapid transmis pe rețelele sociale, generând o avalanșă de reacții și discuții.

Cum a început scandalul

Evenimentul părea să se desfășoare normal, cu Bogdan de la Ploiești preluând primul microfonul și începând programul artistic.

Atmosfera era animată, invitații dansau, iar banii erau aruncați în stânga și în dreapta. Însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată când Florin Salam, aflat pe margine, a aruncat cu bani în Bogdan într-un mod deranjant pentru acesta din urmă.

Refuzul lui Bogdan de a-l numi pe Florin Salam „șeful României” la microfon, în fața tuturor invitaților, a declanșat un adevărat scandal.

„Ești șeful României, dar nu pentru mine, vă spun sincer”, a spus Bogdan de la Ploiești, provocând reacții imediate din partea lui Florin Salam și a celor prezenți.

Reacțiile de pe rețelele sociale

Incidentul a fost rapid preluat pe rețelele sociale, unde a devenit viral. Fanii ambilor artiști au fost surprinși și împărțiți în opinii, mulți comentând și speculând asupra motivelor care au dus la tensiunile dintre cei doi. Înregistrările video ale incidentului au stârnit numeroase discuții online, cu utilizatori care au încercat să înțeleagă ce s-a întâmplat și de ce s-a ajuns la un asemenea conflict.
Bogdan DLP ❌ Florin Salam - Omul Norocos Official Video

Răspunsul lui Florin Salam pe TikTok

După ce a părăsit nunta, Florin Salam a postat un video pe TikTok în care l-a criticat vehement pe colegul său de breaslă.

„Să zică mersi că nu i-au dat aia 2-3 palme, cu toate că toți voiau să-l scuipe și să-i dea câte un șut. El și-a făcut-o, eu am auzit că omul ăsta mereu își ia palme pe unde cântă, că el nu știe să vorbească cu lumea”, a spus Salam, adăugând că a fost nevoit să intervină pentru a calma situația.

Florin Salam a continuat să explice că Bogdan de la Ploiești nu ar fi respectat regulile nescrise ale unei colaborări muzicale și a refuzat să recunoască contribuțiile lui Salam la cariera sa.

„Aduceți-vă aminte că am scos melodie cu el și i-am dat și lui pași înainte. Dacă oamenii veneau să dea dedicații pentru mine, el trebuia să spună ca oamenii, eu nici nu m-am băgat, așteptam să cânt și toată lumea dădea bani pentru mine”, a spus Salam, criticându-l dur pe Bogdan de la Ploiești.

Impactul asupra comunității maneliștilor

Scandalul dintre Florin Salam și Bogdan de la Ploiești a zguduit lumea maneliștilor, arătând că tensiunile pot izbucni chiar și între artiști care colaborează frecvent.

Rămâne de văzut cum va evolua relația dintre cei doi și dacă acest conflict va avea repercusiuni pe termen lung în carierele lor.

Incidentul subliniază importanța respectului și a colaborării între artiști, mai ales în genuri muzicale atât de populare și influente precum manelele.

Fanii și criticii deopotrivă vor urmări cu siguranță evoluția acestei situații, care a captat deja atenția publicului larg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *