May 24, 2024

Scandalul dintre Dana Roba și fostul soț, Daniel Balaciu, ia o întorsătură surprinzătoare, în ciuda timpului scurs de la incidentul care a șocat întreaga țară.

Vedeta se confruntă cu noi provocări din partea acestuia și a familiei sale, alimentând tensiunile deja existente.

Dana Roba a dezvăluit recent că a fost nevoită să cheltuie bani și să apeleze la un notar pentru a obține semnătura lui Daniel Balaciu pentru pașapoartele fetițelor lor.

Cu toate eforturile ei, solicitarea a fost respinsă categoric de către fostul său soț, care a refuzat să coopereze în ciuda promisiunilor anterioare.

O confruntare dureroasă cu realitatea

Mai mult decât atât, Dana a încercat să discute cu familia lui Balaciu pentru a găsi o soluție amiabilă, dar a fost întâmpinată cu ostilitate și amenințări. Fosta soacră a fost extrem de dura și lipsită de empatie, punându-l pe Dana într-o situație extrem de dificilă.
Dana Roba vorbește și a reușit să-și amintească faptul că soțul a lovit-o  cu ciocanul în cap: "A început să facă terapie la picioare. A deschis ochii  și..." | Galerie foto, Stiri,

„Iar fosta soacră a spus să nu mai vorbesc de ciocane, să îl iert, că lui îi este mai greu la pușcărie, decât mi-a fost mie în spital și în comă. Oare cat mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot… îmi doresc din suflet să câștig custodia totală a copiilor, iar ei să uite de copiii mei definitiv.  Dumnezeule, dă-mi și mie putere să trec peste acest proces, care va mai dura încă 1 an jumate.”, a transmis Dana Roba.

Solidaritate online și speranță pentru viitor

Comunitatea online a Danei Roba a reacționat prompt la aceste dezvăluiri, exprimându-și susținerea necondiționată pentru vedeta îndurerată. Internauții au evidențiat absența de justiție în această situație și au transmis gânduri de putere și speranță pentru viitor.

Scandalul continuă să capete noi dimensiuni, iar Dana Roba se luptă să-și protejeze și să-și asigure viitorul alături de cele două fetițe ale sale. În ciuda provocărilor, vedeta rămâne hotărâtă să își facă auzită vocea și să își apere drepturile, căutând sprijinul și solidaritatea fanilor săi loiali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *