December 1, 2023

În timp ce Simona Halep așteaptă verdictul final în cazul de dopaj, un scenariu tulburător a ieșit la iveală. Un greu din lumea sportului susține că soția lui Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al tenismenei, ar fi fost implicată în scandal. Femeia ar fi acționat din gelozie.

În urmă cu mai bine de un an, Simona Halep a fost acuzată că s-a dopat cu Roxadustat, substanță identificată în timpul testelor regulate de urină efectuate la US Open în 2022. Cazul sportivei a făcut înconjurul lumii, mai ales că fostul număr 1 mondial a declarat în nenumărate rânduri că nu a consumat nimic interzis, cu bună știință.

Citește și: SIMONA HALEP, LOVITURĂ ÎN PLIN SCANDAL DE DOPAJ. ESTE ACTRIȚA PRINCIPALĂ ÎNTR-UN SERIAL DESPRE VIAȚA EI | GALERIE FOTO

Fostul antrenor al tenismenei a mărturisit de curând că echipa lui a fost cea care i-a dat Simonei vitaminele care au adus-o în această situație. Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul Simonei Halep în luna aprilie a anului 2022, după 10 ani în care francezul a pregătit-o pe Serena Williams.

Soția lui Mouratoglou, implicată în cazul de dopaj?

Simona Halep a spus în nenumărate rânduri că este nevinovată și că nu a consumat, în mod voit, nici o substanță interzisă sportivilor. Așadar, în jurul cazului ei au fost create mai multe ipoteze, una implicând-o chiar și pe soția fostului ei antrenor. Dumitru Dragomir susține că partenera de viață a lui Patrick Mouratoglou ar fi acționat împotriva campioanei noastre din gelozie. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) spune că ceva nu se leagă în tot acest scandal.

„Ți-am zis că nevasta lui Mouratoglou a nenorocit-o. Ți-am zis? Băi, fii atent aici. Am stat și m-am gândit că ceva nu se leagă. Ți-am spus, aici e lucru necurat. Soția i-a băgat colagenul. Domne, spunea ea și atunci îl nenorocea. Știi cum sunt criminalii, recunoști din prima, îți dă mai puțin. Eu cred că nevastă-sa a făcut din prostie, din gelozie.

Dacă ea spunea la proces, la TAS, la instanța finală. Dacă spunea Simona să îl cheme pe Mouratoglou la proces, păi ce, ea putea să ia dacă nu îi dădea el. Îl cheamă tribunalul acum. Eu, dacă aș fi avocatul Simonei îl chemam. Simona nu a făcut asta pentru că este o doamnă.

Ea simțindu-se vinovata. Sunt oameni în viață care au atâta demnitate cum noi nu putem înțelege. Ea crezându-se nevinovată a crezut că niciodată nu o să ia suspendare. Și în momentul în care i-a spus lui că trebuie să spun că nu am încontro, a ieșit el și a spus.”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

La jumătatea lunii septembrie a acestui an, Simona Halep a fost suspendată timp de 4 ani de către Agenției Internaționale pentru Integritatea în Tenis (ITIA), în ceea ce privește cazul de dopaj cu Roxadustat și nereguli în privința pașaportului biologic. Nemulțumită, sportiva a contestat decizia, iar acum așteaptă verdictul final.

Citește și: CE AVERE ARE SIMONA HALEP. „ATÂT ARE ÎN CONTURI!” + DE CE ȘI-A VÂNDUT CASA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *