July 22, 2024

Conjuncția Soare-Marte marchează începutul unui nou ciclu sinodic, aducând cu sine o nouă “Călătorie a Eroului”. Pe parcursul acestui ciclu, vom fi provocați, vom întâlni noi oportunități și vom descoperi puteri interioare neexplorate, oferindu-ne șansa de a face decizii majore și de a ne transforma viețile în moduri remarcabile.

Evenimentul astral va aduce o combinație explozivă de energie, pasiune și hotărâre, cu Marte, planeta acțiunii și a motivației, aliniată cu Soarele, simbolul vitalității și al creativității. Această conjuncție va influența fiecare zodie în parte, aducând decizii majore ce vor modela direcția și evoluția vieții lor. Fiecare persoană va fi chemată să se confrunte cu provocări, să-și descopere resurse interioare nebănuite și să își asume riscuri în vederea atingerii obiectivelor.

Cele mai violente zodii de bărbați. Horoscopul agresivității

Când Soarele este conjunct cu Marte, Marte începe un nou ciclu sinodic de 2 ani sau încă o ”Călătorie a Eroului”. Pe parcursul călătoriei tale, uneori alergi, alteori te odihnești, alteori te oprești să-ți recuperezi respirația. Descoperi noi provocări pe drum. Găsești noi puteri și întâlnești oameni noi.

Nu știi ce te așteaptă în față. Pot exista riscuri și pericole. Unele obstacole te pot testa pe parcurs. Dar este această călătorie care te va ajuta să crești, să înveți și, în cele din urmă, să devii o versiune mai puternică și mai rezistentă a ta.

Fiecare conjuncție vine cu o alegere: ești sau nu ești de acord?

Câte călătorii ai refuzat în trecut? Ce vei face de data aceasta? Starea noastră de confort are cu siguranță avantajele ei. Este confortabilă. Nimic nu ne poate răni. Dar este și puțin plictisitoare. Ceea ce vrei cu adevărat poate fi găsit doar „acolo”. Nu pe canapea.

Există ceva în natura dorinței care ne cere să o căutăm dincolo de limitele mediului nostru familiar. Ne împinge să explorăm, să luăm riscuri și să îmbrățișăm necunoscutul.

Cele mai descurcărețe semne din zodiac. Află cine este considerat „Sherlock Holmes” al horoscopului – Nimic nu îi este imposibil

Pentru a avea o idee despre ceea ce ne putem aștepta de la viitoarea conjuncție Soare-Marte în Scorpion, este util să reflectăm la ultimul eveniment, care a avut loc pe 8 noiembrie 1991. Așa de rare sunt aceste evenimente. În acest semn, o conjuncție Soare-Marte se întâmplă doar la fiecare 32 sau 15 ani (alternându-se între ele).

Iată care sunt mesajele conjuncției dintre Soare și Marte pentru toate zodiile BERBEC

Iată o perioadă în care vei fi singur în comandă. Vibrațiile din moment nu te vor ajuta prea mult, dar nici nu te vor încetini. Așadar, vei avea un câmp deschis de acțiune pentru a-ți face loc în societate și în viața ta sentimentală. Numai pe propria ta capacitate de a schimba cursul evenimentelor poți conta, așa că încearcă să respecți pe toată lumea din familia și prietenii tăi. Accelerarea lucrurilor îți va permite să îți pui în aplicare inițiativele și să culegi roadele pe termen lung.

TAUR

A venit momentul să faci o situație concretă și să dai formă ideilor tale. Desigur, nu vei putea face asta fără a depune un efort, dar va merita! Ar trebui să iei frâiele, să te motivezi pe tine și pe alții fără întârziere, începând chiar de azi! În viața ta profesională, ar trebui să te bazezi doar pe talentul tău, rigurozitate și competență. Cei cu care colaborezi tind să fie uneori invidioși pe succesul tău și ai plătit un preț pentru asta prin ostilitatea pe care a creat-o. Va trebui să găsești forța în tine pentru a face lucrurile să se întâmple.

GEMENI

Activitățile și afacerile tale vor progresa în zilele următoare. Dar riști să lași evenimentele să te copleșească. Așadar, nu fi prea ambițios și ai grijă să nu te lași prins într-un vârtej de întreprinderi. Fii pragmatic și încearcă să nu îți sacrifici viața personală pentru cea profesională. Nu este prea târziu să reconsidere lucrurile și să te mulțumești cu realități mai modeste.

RAC

În zilele următoare vin niște vibrații minunate! În viața ta sentimentală, știrile sunt bune, dar nu fi precipitat pentru că chestiunile de inimă nu suportă graba! Lasă timpul să-și facă lucrarea tandră. În viața ta profesională, evenimentele vor fi agitate și vei tinde să fii destabilizat. Acționează și renunță la vechile metode ale trecutului. Lumea se schimbă, iar tu trebuie să mergi înainte fără a te agăța frenetic de valorile trecutului. Astfel, vei putea profita la maximum de vibrațiile excelente din jurul tău în acest moment.

La ce alergii ești predispus în funcție de zodia ta – Astrele își spun cuvântul

LEU

Va trebui să iei în considerare observațiile colegilor tăi cu orice preț. Opiniile lor se vor dovedi adesea foarte profitabile pentru companie. În plus, ar trebui să te adaptezi situațiilor neașteptate care vor apărea începând chiar de acum. Personalitatea ta instinctivă și creativitatea nu ar trebui să îți stea în calea delegării responsabilităților și adaptării la situații noi, scrie Sfatul Parintilor. Te afli într-un interval de vibrații slabe și singurul lucru care te va ajuta să rezolvi dificultățile actuale este să fii un ascultător foarte bun.

FECIOARĂ

Acesta va fi un moment grozav deoarece toate vibrațiile din acest moment sunt neuniforme și vor deschide un interval relativ favorabil. Apropie-te de ceilalți, reînnoiește-ți ideile, informează-te și comunică ceea ce gândești, dar oprește dorința de a implica familia și prietenii în proiectele tale. Personalitatea ta puternică trebuie să fie flexibilă, pentru că astfel vei vedea inițiativele tale devenind realitate foarte repede. În timp ce aștepți, reîncarcă-ți energia în viața ta sentimentală redescoperind farmecul persoanei pe care o iubești.

BALANȚĂ

Urmează momente pozitive, în special în ceea ce privește relațiile tale. Vei putea profita de asta pentru a stabili legături strânse cu cineva din familie sau prieteni. Cu toate acestea, nu te grăbi să fii primul care ia inițiativa, pentru că vibrațiile indică faptul că ar trebui să lași cei apropiați să acționeze primii. În plus, încearcă să faci progrese în proiectele pe care le ai cu ceilalți și să îți exprimi punctul de vedere fără a modifica radical planurile. A fi un ascultător mai bun nu înseamnă să îți schimbi propria opinie!

SCORPION

Pentru tine, această perioadă va părea ca o gură de aer proaspăt! Cu adevărat, săptămânile precedente au fost destul de dificile, dar totuși ai multă energie. Foarte curând, ar trebui să poți culege roadele muncii tale anterioare, iar cei apropiați vor fi bucuroși să împărtășească această perioadă favorabilă din viața ta. Să fie binevenit succesul tău viitor. În viața ta profesională, concentrează-te asupra muncii tale, evită obstacolele și nu ezita să încerci să îi convingi pe cei cu care colaborezi de temeinicia inițiativelor tale.

Zodiile care răcesc cel mai ușor – Cine trebuie să se ferească cel mai mult de gripă

SĂGETĂTOR

Muncă, responsabilitate și luarea deciziilor în mod regulat, acesta este programul pentru zilele următoare. Cu toate acestea, te așteaptă și câteva surprize, inclusiv necunoscute și obstacole pe care le vei depăși cu succes. Dacă îți schimbi mentalitatea, profiți de oportunități și rămâi calm, vei beneficia rapid de vibrațiile pozitive. Până atunci, acordă mai multă atenție familiei și prietenilor tăi și oprește-te din fugitul obișnuit de responsabilități, mai ales în viața ta sentimentală.

CAPRICORN

Vibrațiile vor fi puțin dificile și chiar negative în zilele următoare, dar câteva ceruri albastre vor apărea treptat în calea ta. Cu adevărat, această perioadă este sub cele mai bune auspicii și acum poți să te aștepți să ai un viitor mai fericit atât în viața personală, cât și în cea profesională. A venit momentul să începi lucrurile din nou și nu poți da greș dacă încerci să faci proiectele tale mai concrete.

VĂRSĂTOR

A sosit momentul să înaintezi notabil în viața ta profesională. Fii metodic și răbdător, dar nu ezita să îți păstrezi dinamismul și angajamentul. În viața ta de familie, dacă ai tendința de a-ți neglija familia și prietenii, un prieten te va ajuta să începi din nou. În plus, vibrațiile perioadei următoare ar trebui să favorizeze începerea unei activități și să îți permită să iei rapid taurul de coarne din nou, în special în viața ta emoțională.

PEȘTI

Va fi o zi bună care se apropie. Cu adevărat, această perioadă va fi propice pentru muncă, asumarea responsabilităților și luarea unor decizii constructive. Ai tot ce îți trebuie pentru succes, dar ar trebui să ai mai multă încredere în tine. Fă un efort și nu-ți pierde din vedere obiectivele și ceea ce ai hotărât să faci. Dacă te afli în mijlocul unui proiect, este momentul să-l concretizezi. În ceea ce privește oamenii din viața ta, întâlnește-te cu prietenii tăi și multiplică oportunitățile pentru petreceri și distracție împreună.

Zodiile răsfățate de astre care vor atrage fericirea în a doua jumătate a lunii noiembrie 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *