February 23, 2024

Traian Băsescu, fostul președinte al României în vârstă de 72 de ani, a fost internat în Spitalul Militar „Carol Davila” din București, pe secția de Boli Infecțioase.

Potrivit unor surse, acesta ar fi fost diagnosticat cu gripă tip A și ar avea dificultăți în vorbire, însoțite de o stare de oboseală.

Medicii de la spital au efectuat o serie de investigații și au început administrarea tratamentului corespunzător. Starea de sănătate a lui Traian Băsescu este monitorizată atent în cadrul unității spitalicești.

Emfizem pulmonar

Fostul președinte al României a fost diagnosticat cu emfizem pulmonar în 2014. Această afecțiune poate contribui la oboseală rapidă.

În ultimii ani, Traian Băsescu a evitat aparițiile publice, iar în 2021, după adoptarea unei legi care îi afecta privilegiile fostului personal al Securității, a renunțat la aceste beneficii, inclusiv la protecția oferită de SPP (Serviciul de Protecție și Pază).

În 2022, după confirmarea colaborării sale cu Securitatea, Traian Băsescu a fost spitalizat la Bruxelles, iar temeri legate de un posibil atac vascular cerebral au fost aduse în discuție.

Cu toate acestea, diagnosticul a fost de atac de panică. În trecut, Băsescu a mai suferit intervenții chirurgicale, inclusiv pentru hernie în 2006 și pentru tiroidă în 2007.

2 thoughts on “Starea de sănătate a lui Traian Băsescu: Internat în spital din cauza gripei tip A

  1. Normally I do not read article on blogs however I would like to say that this writeup very forced me to try and do so Your writing style has been amazed me Thanks quite great post

  2. obviously like your website but you need to test the spelling on quite a few of your posts Several of them are rife with spelling problems and I to find it very troublesome to inform the reality on the other hand Ill certainly come back again

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *