May 20, 2024

În inima Ardealului a apărut o nouă bijuterie turistică! O oază plină de relaxare și liniște și-a deschis porțile pentru toți cei care au nevoie de o plimbare în natură, pentru a-și pune ordine în gânduri. Se află la o oră și 40 de minute de Cluj, în județul Mureș, și este noua stațiune din România, supranumită și „Mica Japonie”. Puțini turiști au habar de acest loc de basm, ce urmează să fie deschis publicului!

Grădinile fermecate ale dragonilor este noua stațiune din România, localizată în satul Găieşti (Acãțari), jud.Mureş. Este la aproape două ore distanță de Cluj, fiind considerată o oază perfectă de liniște și relaxare pentru turiștii care ajung în acest loc. Locația se va deschide publicului începând cu 1 iunie 2024 și va putea fi vizitată între orele 10:00-18:00. Are peste 1500 de specii de plante și se întinde pe o suprafață de 6 ha.

CITEȘTE ȘI: APARIȚIE NEAȘTEPTATĂ ÎN STAȚIUNEA NĂVODARI, ÎN SÂMBĂTA MARE! CE AU PUTUT SĂ VADĂ TURIȘTII ÎN MAREA NEAGRĂ

„Mica Japonie” a Ardealului / Foto: Punctul.ro

CITEȘTE ȘI: STAȚIUNEA MONTANĂ DIN ROMÂNIA CARE ESTE UNICĂ ÎN TOATĂ EUROPA. PUȚINI TURIȘTI DE LA NOI ȘTIU DE EA, DAR STRĂINII O ADORĂ

„Mica Japonie” are peste 1500 de plante

„Mica Japonie” îi va încânta pe turiști cu frumusețea și florile colorate. Plimbările în natură sunt perfecte pentru cei care vor să-și pună ordine în gânduri. Se întind pe o suprafață de șase hectare și au peste 1500 de plante. Este un loc tocmai bun pentru cei care vor să petreacă o zi în natură, prin jurul florilor.

Cei pasionați de fotografie își pot lua aparatele la ei pentru a capta cele mai frumoase momente din călătoria prin „Mica Japonie”. Sunt multe activități de recreere pe care organizatorii le pun la dispoziția celor care vin să se bucure de o plimbare printre miile de specii de plante.

Este o oportunitate excelentă pentru cei care vor să se conecteze cu natura și să se bucure de priveliști minunate, așa cum vezi doar în filmele japoneze. Grădinile pline cu flori au devenit un simbol pentru Țara Soarelui Răsare, fiind un obiectiv de neratat atunci când ajungi în Japonia. Pentru cei care încă nu au un buget să plece în Asia, pot vizita astfel de grădini în județul Mureș, pe meleagurile românești, la doar o oră și 40 de minute distanță de Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *