December 8, 2023

Ajunsă la vârsta de 73 de ani, Stela Enache, una dintre cele mai bune voci ale perioadei comuniste, are o singură dorință atunci când va părăsi această lume. Marea artistă a mărturisit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, că vrea să aibă o moarte demnă și bruscă, pentru a nu sta pe capul nimănui.

La 73 de ani, Stela Enache este încă extrem de activă. Artista urcă și acum pe scenă, după ce face însă o selecție riguroasă a evenimentelor la care este invitată să cânte. Totodată, ea nu s-a mulțumit cu statutul de pensionară.

De câțiva ani sunt consilier cultural la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir. Dar și consultat la o școală particulară, clasele 0-8. Am treabă destulă, merg și la unele filmări. Nu mă plictisesc deloc”, a declarat artista în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Stela Enache /Sursă foto: Facebook

Vreau doar să mor în mod demn, să nu cad pe capul nimănui”

Într-o perioadă în care mulți mari artiști ne-au părăsit, Stela Enache spune că nu-i este teamă de moarte. Solista generației de aur vrea însă ca plecarea sa din această lume să aibă loc într-un anume fel. Mai precis, văduva regretatului Florin Bogardo își dorește o moarte bruscă și demnă, pentru a nu ajunge să-i chinuiască pe cei dragi.

„Nu mi-e teamă de moarte. Vreau doar să mor în mod demn, să nu cad pe capul nimănui. Mari artiști ne-au părăsit, dar acesta este sensul vieții. Nu rămâne nimeni pe pământ. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că încă sunt pe picioare. Și sunt foarte activă și pot face treabă, de bine de rău. Aici contează foarte mult legătura ta cu Dumnezeu. Dacă ai încredere în El și te bazezi pe El. Dacă Îi ceri ajutorul, nu te va lăsa niciodată. Așa că voia Domnului să se împlinească. Noi propunem, dar El dispune”, a adăugat aceasta.

Citește și: POVESTEA NEȘTIUTĂ DIN VIAȚA SOLISTEI STELA ENACHE. DE CE A FOST LA UN PAS SĂ FACĂ ÎNCHISOARE

Le-am spus doar copiilor mei să învețe să fie oameni”

Altfel, Stela Enache a fost mereu mândră de cei doi copii ai săi. Este bunică, are un băiat și o fată, dar niciunul nu i-a urmat exemplul, pentru a deveni artist. Personal, ea nu și-a dorit acest lucru și, potrivit mărturisirilor făcute, niciodată nu s-a băgat în viața copiilor săi:

„Atâta vreme cât părinții nu au făcut asta, eu le-am spus doar copiilor mei să învețe să fie oameni, să rămână demni. I-am încurajat, i-am ajutat, dar nu le-am impus nimic.

Nu pot vedea părinți și bunici care le cer, de pildă, copiiilor să facă pian sau să cânte deși nu au niciun talent, doar pentru că își doresc ca urmașii lor să facă ce ei nu au putut face”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *