June 15, 2024

Sâmbătă, 18 mai 2024, Florentina, o tânără de 21 de ani originară din Făgăraș, a avut parte de un sfârșit tragic, într-o locuință din Sibiu. A fost ucisă de iubitul ei, în vârstă de 24 de ani, într-un apartament din cartierul Mihai Viteazu. După comiterea faptei, tânărul a fugit în pădurea din Păltiniș, unde a fost găsit de jandarmii montani. În fața anchetatorilor, bărbatul a făcut mărturisiri îngrozitoare! Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional.

În cursul zilei de sâmbătă, Florentina Paula Alexandra, o tânără în vârstă de 21 de ani originară din Făgăraș, a fost ucisă de iubit într-o locuință din Sibiu. Sibianul în vârstă de 24 de ani și-a înjunghiat partenera în zona gâtului, apoi a părăsit apartamentul în care stătea în chirie alături de un prieten. A fugit în stațiunea Păltiniș, acolo unde a fost găsit de jandarmii montani. A fost identificat, prins și predat poliției, recunoscându-și fapta odioasă.

Vezi și CINE ESTE FLORENTINA, TÂNĂRA DE 21 DE ANI DIN FĂGĂRAȘ CARE A SFÂRȘIT TRAGIC. A FOST UCISĂ DE IUBITUL EI, ÎNTR-UN APARTAMENT DIN SIBIU

Crima din Sibiu:  tânărul din Sibiu, care și-a omorât iubita de 21 de ani, a fost arestat preventiv

Tânărul în vârstă de 24 de ani din Sibiu a recunoscut în fața anchetatorilor că și-a ucis iubita cu sânge rece. I-a aplicat multiple lovituri de cuțit în zona gâtului. Apoi, a părăsit apartamentul din cartierul Mihai Viteazu, fiind găsit la câțiva zeci de kilometri, în stațiunea Păltiniș. La audieri, sibianul a mărturisit că gelozia l-a împins să își ucidă partenera. Mai mult, a precizat că se afla sub influența substanțelor interzise la momentul producerii crimei.

Înainte de producerea crimei odioase, tânărul a mărturisit anchetatorilor că între el și iubita lui a avut loc un scandal. Vecinii ar fi auzit adeseori scandaluri din apartamentul din Mihai Viteazu. Procurorul l-a reținut pe sibianul de 24 de ani și a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu. Se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

„La data de 19 mai a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a tânărului în vârstă de 24 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Persoana în cauză este încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu. Cercetările în acest caz continuă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, potrivit Sibiu100.ro.

Vezi și DETALII CUTREMURĂTOARE DESPRE CRIMINALUL DIN SIBIU. TÂNĂRUL DE 24 DE ANI, CU ISTORIC LA PSIHIATRIE, MANIFESTA EPISOADE PSIHOTICE

Sursă foto: Antena 3 CNN, IPJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *