June 15, 2024

Oana Zăvoranu a ajuns, în această dimineață, la Curtea de Apel București, pentru un nou termen al procesului în care este acuzată de șantaj. Querida, care este acuzată de medicul Bogdan Furtună, fost manager al clinicii ei, One Life, avea să ia o decizie uluitoare, chiar în timpul ședinței: și-a concediat avocatul, profesorul Constantin Nedelcu! CANCAN.RO are detaliile și le prezintă, în exclusivitate.

Oana Zăvoranu a apărut, alături de soțul ei, Alex Ashraf, la Curtea de Apel București, unde urma să înceapă procesul cu medicul Bogdan Furtună, cel care a acuzat-o de șantaj. La ora 11, părțile au intrat în sala de judecată, însă, surpriză, pe la mijlocul procesului, Oana Zăvoranu avea să ia o decizie uluitoare pentru toți cei prezenți în sală: și-a concediat, pur și simplu, avocatul! Cel puțin, asta susțin sursele CANCAN.RO, aflate la fața locului.

(CITEȘTE ȘI: ÎNTÂLNIRE DE GRADUL 0 ÎNTRE OANA ZĂVORANU ȘI MEDICUL CARE O ACUZĂ DE ȘANTAJ, LA CURTEA DE APEL BUCUREȘTI. E SCANDAL CÂT CASA! „ERA SFĂTUIT SĂ MĂ BAGE ÎN CĂRUCIORUL CU ROTILE”)

Constantin Nedelcu, avocatul care urma să fie demis de Oana Zăvoranu, la o discuție înainte de a intra în sala de judecată

Oana Zăvoranu și-a demis avocatul! Ce acuze îi aduce

Querida ar fi fost nemulțumită de Nedelcu pentru că nu a pus și unele întrebări, în timpul procesului, pe care ea i le-a cerut. Și nu ar fi primul termen la care avocatul ar fi ”jucat” într-o astfel de manieră.

”Nu a adus în discuție la nicio ședință, nici când a fost audiată partea vătămată, nici inculpații și nici martorii faptul că Ionuț Călin, inculpat și el, avea un onorariu de succes de 20 % din suma de bani pe care o recupera de la Bogdan Furtună, în urma medierii pentru Oana Zăvoranu.

Îl mai acuză că nu discută cu ea, înainte de termene, strategia juridică pe care o va aborda și sunt mai multe care au nemulțumit-o pe Oana Zăvoranu”, a dezvăluit, pentru CANCAN.RO, o sursă de încredere.

Procesul nu a suferit o amânare, după decizia Oanei Zăvoranu de a-și concedia apărătorul. Querida nu a vrut să creeze disconfort instanței, care ar fi fost pusă în situașia de a stabili un alt termen al procesului, astfel că noul avocat al ei era deja pregătit să-și intre în rol. Acesta a preluat, imediat, frâiele în procesul în care Oana Zăvoranu vrea să-și dovedească nevinovăția, aceea că nu l-a șantajat pe Bogdan Furtună, ba chiar ea este victimă în tot acest scandal.

(NU RATA: ADEVĂRUL DESPRE CONFLICTUL DINTRE OANA ZĂVORANU ȘI MEDICUL PE CARE ÎL ACUZĂ DE FURT)

Oana Zăvoranu, acuzată de șantaj de Bogdan Furtună

Reamintim că Oana Zăvoranu și fostul ei avocat, Ionuț Silviu Călin, sunt acuzați că în 2021 l-ar fi șantajat pe medicul Bogdan Furtună, fost manager al clinicii One Life, să plătească suma de 800.000 de euro, motivul fiind că ar fi manageriat prost clinica de înfrumusețare a Queridei.

Furtună a acuzat că Zăvoranca a exercitat presiuni psihice, prin mesaje pe Facebook și amenințări în interviuri televizate.

Oana Zăvoranu are, însă, o poveste mult mai spumoasă. Spune că, de fapt, ea a fost victimă, fiind înșelată de un cerc de interese format din medicul Bogdan Furtună și prietenii lui, avocați și afaceriști.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *