May 20, 2024

Deși credea că în acest an va petrece Paștele singur, la azilul de bătrâni în care locuiește, Irinel Columbeanu a avut parte de o surpriză plăcută în ziua de sărbătoare. Chiar dacă majoritatea prietenilor l-au uitat, fostul milionar mai are alături totuși câțiva oameni dragi care s-au gândit la el și nu l-au lăsat singur în această zi importantă. Irinel Columbeanu a sărbătorit în noua sa „familie” și a încercat să se distreze. Însă, fostul afacerist pare destul de slăbit, așa că petrecerea a încheiat-o repede. 

Anul trecut a fost unul destul de dificil pentru Irinel Columbeanu. Pe lângă faptul că și-a pierdut întreaga avere, acesta s-a confruntat și cu unele probleme de sănătate destul de grave. Rămas singur și neajutorat, la final de 2023, Irinel Columbeanu s-a mutat la un azil de bătrâni din Ghermănești. De atunci, cel care s-a ocupat de fostul milionar și i-a fost alături este Ion Cassian, patronul azilului, dar și un bun prieten. Tot el este și cel care l-a așezat acum pe Irinel Columbeanu la masa de Paște.

(CITEȘTE ȘI: VESTE MARE PENTRU FOSTUL MILIONAR DE LA IZVORANI! FIICA LUI IRINEL COLUMBEANU ATERIZEAZĂ ÎN ROMÂNIA! + CÂND VA AVEA LOC ÎNTÂLNIREA)

Irinel Columbeanu a plecat din azil de Paște

Irinel Columbeanu a avut parte de o mare bucurie în ziua de Paște. Deși credea că în acest an va sărbători singur, fostul milionar s-a înșelat. Bunul său prieten, Ion Cassian, nu l-a uitat nici de această dată și l-a invitat să sărbătorească alături de el și de familia sa. Așa că Irinel Columbeanu a părăsit azilul și a fost așezat la masa de sărbătoare.

Irinel Columbeanu s-a arătat cât se poate de încântat de invitația primită și a participat cu drag la masa de sărbătoare. Acesta s-a desfătat cu preparatele tradiționale și a stat la povești alături de prietenul său. Deși s-a distrat de minune, fostul milionar ne-a mărturisit că gândul îi este tot la zilele de vară, atunci când cea mai mare dorință o să i se împlinească, iar fiica lui o să vină să îl viziteze.

„De Paște am petrecut cu «familia» mea, căci așa îmi place să cred, cu domnul Ion Cassian, de care ma leagă o lungă relație de prietenie și care mi-a venit în ajutor în cele mai grele momente. M-a invitat la el acasă împreună cu familia lui și am stat toți la masă.

Ce să zic, a fost o după amiaza excelentă de Paște, aici la centru de seniori unde mă aflu. În vara o aștept pe Irina să vină din State și nu vă pot spune ce emoții am, nu am mai văzut-o fizic din 2018. Vă urez tuturor un Paște fericit și multă lumină în case”, ne-a declarat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, fericit că nu și-a petrecut Paștele în azil /Foto: CANCAN.RO

Suferinţa şi-a pus amprenta pe chipul lui Irinel Columbeanu

Deși Irinel Columbeanu a petrecut așa cum se cuvine de Paște, fostul milionar a părut destul de slăbit. Din imaginile de la masa de sărbătoare se observă că suferința și problemele de sănătate și-au pus din plin amprenta asupra sa. Fostul milionar a slăbit considerabil în ultima perioadă și este doar o umbră a bărbatului de altă dată.

Irinel Columbeanu, transformare radicală/ Foto: CANCAN.RO

Însă, deși acesta nu se află într-o formă de zile mari, Ion Cassian a încercat să îl facă să se simtă cât se poate de bine și să îl distragă de la rutina sa. În casa acestuia, Irinel Columbeanu a petrecut bine și s-a străduit să uite de problemele ce îl macină.

„Hristos a înviat! Bunul meu prieten Irinel se simte bine la noi, e cam cel mai tinerel de aici de la centrul de seniori și cel mai bine se simte când reușesc să îmi fac timp să îl aduc la noi acasă la mese cu familia. A servit de Paște produse tradiționale și așteaptă cu drag venirea Irinei în țară în vară.

Ma bucur că am putut să îi aduc lumina în suflet și că, cel mai important, nu se simte singur și părăsit. Mă are alături necondiționat și tot lângă el sunt câțiva prieteni care nu l-au uitat. Sărbători Pascale cu sănătate și fericire”, ne-a declarat și Ion Cassian.

(VEZI ȘI: OBIECTUL DE CARE IRINEL COLUMBEANU NU SE DEZLIPEȘTE LA AZIL. DOARME CU EL LA CAP!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *