May 20, 2024

Astăzi este Ziua Muncii, moment de sărbătoare pentru români. Ziua o să a aducă numeroase petreceri și multe grătare încinse. De 1 Mai vedeta din farfuriile românilor este micul, așa că magazinele au făcut aprovizionarea și oferă o gamă largă de mici. Din carne de porc sau de vită, mai ieftini sau mai scumpi, micii sunt pentru toate gusturile și toate buzunarele. Însă, cei mai scumpi se găsesc, de această dată, la Lidl. Cât costă o caserolă cu mici de mangalița? 

Lidl este unul dintre supermarket-urile iubite de români, mai ales datorită prețurilor reduse. Mulți dintre cei care își fac cumpărăturile aici aleg produsele Lidl căci acestea sunt unele dintre cele mai ieftine din piață. Însă, de această dată, celebrul lanț de magazine a adus, cu ocazia zilei de 1 Mai, și cei mai scumpi mici. Este vorba despre mici de mangalița, care au un preț destul de piperat.

(CITEȘTE ȘI: SANDU COCOȘATU’ A DEZVĂLUIT REȚETA SECRETĂ PENTRU CEI MAI GUSTOȘI MICI! DAI LOVITURA CU EI LA GRĂTARUL DE 1 MAI)

Cei mai scumpi mici din București

Așa cum spuneam, de 1 Mai românii încing grătarele, iar vedeta zilei este micul. Astăzi este rost de petrecere, de voie bună, grătare încinse și mâncare delicioasă. Din multe case astăzi va străbate mirosul de mici, iar petrecăreții vor da drumul la distracție.

Ziua de 1 Mai se sărbătorește cu fast, însă în acest an mesele îmbelșugate nu mai sunt la mare căutare. Românii au resimțit din plin scumpirile din ultima perioadă, așa că deși e zi de sărbătoare, pregătirile au fost ceva mai reduse în acest an, iar masa o să fie ceva mai goală, oamenii încercând să practice moderația de nevoie.

Însă, chiar și așa, de pe masa de sărbătoare nu au cum să lipsească micii, iar caserolele s-au vândut pe bandă rulantă. Deși au mai strâns puțin cureaua, românii nu renunță la grătarul de 1 Mai, iar de pe acesta nu are cum să lipsească micul.

În ultimele zile, oamenii au făcut numeroase vizite la magazin, iar în vârful listei de cumpărături s-au aflat micii. Aceștia s-au vândut ca pâinea caldă, mulți mergând pe varianta clasică: mici – amestec porc-vită. Însă, pentru gurmanzi și pentru cei cu buzunarul mai plin, magazinul Lidl a venit cu o propunere interesantă: mici de mangalița.

Ei bine, prețul unor astfel de mici este unul destul de piperat. Cei care au cumpărat un astfel de preparat au scos din buzunar 19 lei pentru o caserolă de doar 500 de grame. Prețul este unul mare, mai ales dacă luăm în vedere că, de fapt, un kilogram de mici de mangalița ajunge să coste 38 de lei.

Cei mai scumpi mici din București /Foto: Captură video

(VEZI ȘI: CEI MAI BUNI MICI DE 1 MAI! SECRETUL LUI CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU PENTRU MICUL PERFECT: „VĂ ROG EU SĂ FACEȚI ASTA”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *