April 14, 2024

În episodul 33 al emisiunii Survivor All Stars, care va fi difuzat în această seară (28 martie 2024) la Pro TV, telespectatorii vor fi martorii unor noi surprize și strategii surprinzătoare ale concurenților.

După pierderea jocului de imunitate în fața Războinicilor, Faimoșii se pregătesc să elimine încă un membru din echipă în urma duelului de salvare. Însă, un gest neașteptat din partea lui Iancu Sterp va schimba toate calculele.

Ana Pal primește simbolul de imunitate, schimbând jocul în mod dramatic. Gestul lui Iancu Sterp de a o salva pe Ana Pal va anula toate voturile împotriva ei, lăsând în schimb două posibile nominalizări: Ana Porgras sau Alexandra Ciomag.

Cine va părăsi competiția

În cazul în care Ana Porgras va fi nominalizată, votul colanului de imunitate al Ștefaniei Stănilă va merge către Alexandra Ciomag.

În celălalt scenariu, dacă Alexandra Ciomag va fi nominalizată, votul Ștefaniei se va duce către Andrei Ciobanu.

Astfel, duelul de salvare se va da între Alexandra Ciomag și Ana Porgras sau Andrei Ciobanu.

Cu toate că Alexandra Ciomag este considerată una dintre cele mai slabe concurente din tribul roșu, calculele indică că ea va fi probabil eliminată în această săptămână din Survivor All Stars.

Fanii emisiunii sunt așteptați să urmărească cu sufletul la gură acest moment tensionat și să descopere cine va părăsi competiția din Republica Dominicană.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *