March 5, 2024

Marți, 30 ianuarie 2024, a adus noi momente pline de tensiune și surprize în cadrul emisiunii Survivor All Stars, o competiție ce îi aduce pe faimoși și războinici în lupta pentru supraviețuire în Republica Dominicană.

De această dată, concurenții au fost implicați într-un joc pentru recompense, cu o miză dublă – câștigarea de alimente și obținerea unui avantaj, dar și consecințe dure pentru echipa înfrântă.

Tribul pierzător urma să primească trei membri din echipa adversă pe insula lor și să fie deposedați de anumite obiecte.

Ștefania Ștefan, din echipa Războinicilor, a ieșit în evidență prin abilitățile sale pe traseu, contribuind la victoria echipei sale.

Însă, ceea ce a urmat a fost și mai surprinzător. Jador, membru al echipei Faimoșilor, impresionat de performanțele Ștefaniei, i-a făcut o propunere indecentă, provocând râsete și tensiuni în taberele concurenților.

Dialogul dintre Jador și Ștefania:

Jador: Ce jocuri te joci?

Ștefania: Era un joc în pandemie. Săreai cu parașuta.

Jador: Cu împușcături? Deci tu te joci jocul ăsta cu împușcături și de acolo ai îndemânare?

Ștefania: Eu toată viața m-am jucat jocuri video. M-am jucat tot timpul când eram copil. Nu știu, am strategia în mână.

Jador: Nu vrei să te joci cu mine?

Ștefania: Nu vreau. Mă joc cu iubitul meu.

În final, jocul pentru provizii s-a încheiat la egalitate, iar cele două echipe au intrat în proba decisivă. Războinicii au obținut victoria, generând primele tensiuni și reproșuri între concurenți.

Emoțiile au continuat și în dialogul tensionat dintre Jorge și Andrei Ciobanu, acesta din urmă fiind acuzat de „cel mai murdar caracter din echipa sa”.

Un schimb de cuvinte acide a avut loc și între Jador și Andrei Ciobanu, aducând la suprafață frustrările și rivalitățile din cadrul competiției.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *