December 1, 2023

Talismanul care vă aduce protecție divină

În mitologia și simbolistica multor culturi, lebăda albă este asociată cu puritatea și protecția divină. Se spune că lebăda aduce armonie, liniște și protecție în viața celui care o adoptă ca talisman. Purtând un pandantiv cu lebăda albă, poți atrage energii pozitive și protecție divină.

Talismane feng-shui

Monedele chinezești sunt simboluri ale bogăției, înțelepciunii, norocului și succesului. Acestea au inscripții chinezești scrise pe ele și sunt legate între ele cu șnururi roșii. Forma rotundă a acestor monede reprezintă cerul, iar pătratul din centru reprezintă pământul. Fiind unul dintre vechile simboluri Feng Shui, ele sunt atârnate pe pereții caselor și birourilor. Monedele chinezești sunt folosite pentru a aduce pozitivitate și noroc financiar.

Câinii Fu reprezintă bunăstarea, prosperitatea și bogăția în Feng Shui. Acest simbol Feng Shui se găsește pe intrările caselor sau diferitelor clădiri sau instituții importante deoarece implică autoritate. Câinii Fu sunt considerați „zeii ușilor”, deoarece prin ei trec tot felul de energii. De secole, aceste simboluri Feng Shui simbolizează bogăția, puterea și protecția. Conform folclorului antic, câinii fu erau ținuți în fața porților palatelor pentru securitate. Folosirea lor în perechi va aduce mai mult noroc.

Având cel mai înalt statut în sistemul Feng Shui, Chi Lin este o creatură mistică chineză cu corp de cal, cap de dragon și solzi de pește crap. Renumit ca fiind un unicorn chinezesc, Chi Lin reprezintă loialitatea, sănătatea și protecția. Cea mai bună locație pentru a păstra acest simbol Feng Shui este ușa principală sau camera de zi. Locurile de evitat includ bucătăria, dormitorul sau baia. Sursă text&foto: Click.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *