May 24, 2024

Andreea Bălan, în vârstă de 39 de ani, reușește să-și împartă timpul între cariera sa în muzică și rolul de mamă pentru cele două fiice.

Recent, vedeta a fost surprinsă la o clinică medicală în compania micuțelor, dar gestul său la plecare a stârnit discuții aprinse.

Îmbrăcată într-o ținută provocatoare, așa cum ne-a obișnuit, Andreea Bălan a fost văzută traversând strada neregulamentar, alături de fiicele sale, aparent în grabă pentru a ajunge la mașină.

Deși și-a asigurat că nu există pericol, această acțiune a fost considerată ușor necugetată de către observatorii din presă.

Această situație nu este singulară în viața agitată a vedetei. Deși Andreea Bălan se bucură de o relație romantică cu Victor Cornea, un tenismen cu zece ani mai tânăr decât ea, această poveste de dragoste nu este pe placul familiei sportivului.
Cu ce se ocupă Andreea Bălan când nu-l hiper-stimulează pe sărmanul iubit? “ Joacă” pe interzis…

În ciuda faptului că părinții lui Victor au afirmat că nu se vor opune relației lor, ei nu sunt deloc încântați de expunerea publică a Andreei și de faptul că aceasta are deja copii.

Surse apropiate familiei Cornea au dezvăluit că aceștia ar fi preferat ca fiul lor să se căsătorească cu o femeie de vârsta sa sau chiar mai tânără, iar relația cu Andreea Bălan le distruge așteptările.

Ei consideră că toată atenția mediatizării relației îi distrag pe Victor și pe Andreea de la drumurile lor individuale.

Cu toate acestea, Andreea Bălan pare să fie hotărâtă să-și trăiască viața așa cum își dorește, fără a ține cont de critici sau de presiunile din partea celor din jur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *