May 24, 2024

Reality-show-ul mult așteptat de pe Kanal D, „Insula de 1 Milion”, s-a dovedit a fi un fiasco total în privința audiențelor, conform ultimelor date.

Desfășurat pe o insulă exotică din Republica Dominicană și prezentat de Cosmin Cernat, acesta a fost conceput ca unul dintre punctele forte ale postului turcesc, însă s-a transformat într-o dezamăgire monumentală.

Lansat pe 16 martie 2024, cu o echipă impresionantă de 50 de concurenți aspiranți la premiul de 1.000.000 de lei, inclusiv artiști și influenceri de renume, și investiții masive în producție și locație, „Insula de 1 Milion” părea a fi rețeta succesului.

Cu toate acestea, audiențele au fost departe de a fi cele așteptate.

Share-ul și rating-ul emisiunii au fost dezastruoase încă de la început. În timp ce emisiuni de pe alte posturi atingeau share-uri de până la 17,7, „Insula de 1 Milion” abia depășea 6,9.

Datele ulterioare au confirmat că publicul nu a fost deloc atras de conceptul emisiunii, iar cifrele audiențelor au scăzut dramatic de la o săptămână la alta.

Deși echipa de producție, inclusiv reporterii, editorii și cameramanii, au făcut eforturi substanțiale, investițiile masive și munca lor nu au fost suficiente pentru a salva show-ul.

Surse din interior afirmă că șefii postului Kanal D au fost luați prin surprindere de rezultatele catastrofale și au zburat de urgență în Republica Dominicană pentru a încerca să găsească o soluție.

Cu toate acestea, în ciuda eforturilor depuse, „Insula de 1 Milion” pare a fi condamnată la eșec.

Se pare că acest reality-show va intra în istorie ca una dintre cele mai mari dezamăgiri ale postului Kanal D, iar posibilitatea încheierii prematură a emisiunii nu poate fi exclusă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *