May 24, 2024

Prezentatoarele Teo Trandafir și Ilinca Vandici au împărtășit într-un interviu detalii inedite, discutate doar în pauzele de publicitate.

În cadrul interviului, Teo Trandafir a dezvăluit cum a gestionat tranziția de la colaborarea cu Mircea Badea la cea cu Bursucu și apoi cu Ilinca Vandici.

Ea a subliniat importanța adaptabilității și a trecutului său cu Mircea, pe care l-a considerat o adevărată traumă. Totuși, a găsit în Bursucu și apoi în Ilinca prezențe reconfortante, care au adus o nouă dinamică în viața ei profesională.
Test de sinceritate fără precedent, la Kanal D: Teo Trandafir vs. Ilinca Vandici! ”A fost tragedia vieții!” Cine are salariul mai mare

În plus, prezentatoarele au fost supuse unui test al sincerității, o provocare populară pe rețelele sociale. Răspunzând întrebărilor cu ochii închiși, Teo și Ilinca au demonstrat o maximă onestitate.

De la cine este mai amuzantă, la cine pune mai mult la încercare invitații și chiar care dintre ele beneficiază de un salariu mai mare, niciun subiect nu a fost tabu în acest test.

Teo Trandafir ne-a oferit un indiciu clar: „Nu negociez niciodată!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *