May 20, 2024

Dragă cititorule, CANCAN.RO ți-a pregătit un test te inteligență tare interesant. Provocarea de astăzi pare una ușoară, însă ai nevoie să te concentrezi pentru a răspunde corect. Mutați un singur băț de chibrit pentru a transforma ecuația 9+1=2 într-o egalitate corectă! Spor la treabă! Timpul este nelimitat!

Testul de inteligență de astăzi poate părea destul de ușor – la prima vedere – însă puțini sunt cei care reușesc să rezolve egalitatea de mai sus. Vestea bună este că timpul este nelimitat, ceea ce înseamnă că nu trebuie să te grăbești. Ai tot timpul la dispoziție!  Tot ceea ce trebuie să faci este să modificați ecuația 9 + 1 = 2, prin mutarea unui singur băț de chibrit. Cei care reușesc să rezolve ecuația – mutând un singur băț de chibrit – sunt felicitați.

Citește și: ILUZIE OPTICĂ VIRALĂ | GĂSIȚI OUL DE PAȘTE ASCUNS ÎN ACEASTĂ IMAGINE!

Test de inteligență | Mutați un chibrit, pentru a transforma 9+1=2 într-o egalitate corectă!

REZOLVARE: Ei bine, pentru ca egalitatea 9 + 1 = 2 să fie corectă, se mută un băț de chibrit de la semnul + (care devine – ) și se adaugă la cifra 1 (care devine 7). Astfel, ecuația corectă devine 9 – 7 = 2. Cei care au reușit să rezolve testul de inteligență de astăzi sunt felicitați.

Ce reprezintă nivelul IQ al unei persoane

IQ-ul reprezintă măsura inteligenței umane și se poate stabili pentru fiecare persoană prin rezolvarea unor teste, prin rezolvarea de puzzle-uri, completarea unor serii de imagini și numere sau identificarea unui patern, într-un ansamblu de numere sau imagini. În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

  • IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;
  • IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;
  • IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;
  • IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;
  • IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *