May 20, 2024

Incredibil ce descoperire au făcut acești doi soți! Nu este nici o glumă! Cuplul din New Mexico a găsit lampa lui Aladdin. Iată care au fost cele trei dorințe pe care și le-au pus!

Ron Novak și Michelle Bush, din New Mexico, au avut propria lor aventură magică asemănătoare cu cea din Aladdin. Poate că mulți dintre noi, inspirați de celebrul film de la Disney, ne-am dorit să găsim o lampă veche care să ne transforme visele în realitate.

Pentru acest cuplu, visul a devenit realitate, deși nu a fost vorba de un duh albastru ca cel interpretat de Robin Williams, care să le ofere trei dorințe sau un milion de dolari (800.000 de lire sterline).

În schimb, o companie din SUA, care încearcă să aducă din magia Disney în viața de zi cu zi, a organizat o vânătoare de comori extraordinară pentru a oferi această experiență unică. Această companie oferă jucătorilor șansa de a găsi adevărate comori în lumea reală printr-o serie de jocuri captivante, primul dintre acestea debutând în ianuarie anul acesta.

Acești doi soți au găsit lampa lui Aladdin

Intitulat „Wish Lamp$”, jocul implică o vânătoare de comori cu mize mari, în care participanții trebuie să descifreze indicii ce îi vor conduce la o lampă magică ascunsă.Câștigătorul poate alege între un premiu de un milion de dolari în numerar sau îndeplinirea a trei dorințe.

Dirk Gibson, fondatorul Treasure Game$, a creat acest concept pentru a răspândi bucurie și avere. El a explicat că ideea i-a venit dorind să ofere o experiență unică și memorabilă, inspirată de povestea lui Aladdin.

„M-am gândit, n-ar fi grozav dacă ai putea găsi o lampă în viața reală și ai primi trei dorințe reale. Este o modalitate fantastică de a răspândi bogăția. Puteți organiza astfel de vânători de comori pentru obiecte valoroase, dar, în loc ca doar o persoană să câștige, construiți un model în care, pe măsură ce se alătură mai mulți oameni și sponsori, puteți avea sute de jocuri pe tot parcursul anului, în care oamenii câștigă constant”, a spus Gibson după prima ediție a jocului.

Ron Novak și Michelle Bush au fost declarați câștigătorii primei competiții Treasure Game$ după ce au petrecut aproximativ două luni căutând lampa magică.

Cuplul din New Mexico a făcut trei călătorii în Dallas pentru a găsi lampa. Ei au reușit să descifreze un indiciu legat de Seinfeld, care i-a condus la lampa ascunsă în Texas. Cuplul a prelungit călătoria cu o zi, simțind că sunt foarte aproape de destinație. Vorbind cu WWLP, Ron a descris momentul în care au găsit lampa: „În momentul inițial, am fost în stare de șoc.”

Care au fost cele trei dorințe pe care și le-au pus câștigătorii concursului

Ron și Michelle au decis să își îndeplinească trei dorințe, spre bucuria celor care urmăreau cu atenție jocul Wish Lamp$.

Cu un buget de 1,2 milioane de dolari oferit de Treasure Game$ pentru a-și îndeplini orice dorință, cuplul a ales să ceară o camionetă Mercedes Sprinter potrivită pentru cei patru câini ai lor, un motel pe care doresc să-l renoveze și o donație substanțială către o organizație caritabilă cu care au o legătură personală.

Ron a explicat că au donat o parte din câștiguri către Grupul Hare Krishna Food for Life, organizație caritabilă care l-a ajutat când era fără adăpost.

„Pentru mine, cel mai mare cadou a fost să pot oferi bani pentru asta, pentru că obișnuiam să primesc ajutor și am avut nevoie de ajutor”, a spus Ron. El și Michelle sunt acum mândrii proprietari ai motelului Southwest din Grants, New Mexico, pe care intenționează să-l renoveze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *