July 22, 2024

Theo Rose a fost recent protagonistă într-un podcast moderat de Bursucu, unde a dezvăluit detalii din viața sa privată.

Printre subiectele abordate s-a numărat și momentul în care a fost cerută în căsătorie de partenerul său, Anghel Damian, dar și o mică confesiune legată de cunoștințele sale de limba franceză.

În cadrul discuției, Theo Rose a povestit cum a primit inelul de logodnă, menționând că în interiorul acestuia erau gravate câteva cuvinte în limba franceză.

Întrebată de moderator dacă știe franceză, artista a recunoscut că deși a studiat această limbă la școală, nu se descurcă prea bine și abia știe câteva cuvinte.

Ceea ce a urmat a fost o reacție amuzantă din partea profesoarei sale de franceză din liceu, care a văzut podcast-ul și i-a trimis un mesaj.
Mesajul hilar primit de Theo Rose de la profesoara de franceză din liceu,  după ce a văzut că nu ştie să vorbească limba deloc: "Îţi plăcea să faci pe ..."

Acesta a readus în atenția Theo Rose motivul pentru care nu a reușit să învețe limba franceză în timpul școlii: în loc să fie atentă la ore, artista își exersa veleitățile artistice, jucând roluri precum Leana din Vacanța Mare.

„Hey, Theo! Voiam să îți spun că tocmai m-am uitat la podcast-ul cu Bursucul! Și mi-am adus aminte de ce nu știi tu franceză! Pentru că, ție la ultima oră de franceză, de vinerea, îți plăcea să faci pe Leana din Vacanța Mare în loc de concentrare la oră! Ești tare oricum și cu, și fără franceză. Te pup!”, a fost mesajul amuzant pe care l-a primit Theo Rose din partea fostei sale profesoare de franceză.

Această întâmplare nu doar că a adus un zâmbet pe chipul artistei, dar a arătat și latura ei jucăușă și deschisă, chiar și în fața micilor sale „secrete” din trecutul școlar.

Theo Rose rămâne, fără îndoială, o personalitate admirată, indiferent de cunoștințele sale de limbi străine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *