May 20, 2024

Se pare că Theo Rose și-a modificat tariful după ce a devenit mămică. Tariful pe care a ajuns să-l ceară asrtista pentru a susține un concert nu este deloc modest și diferă în funcție de complexitatea show-ului.

De când a devenit mamă, Theo Rose se împarte între viața alături de familie și cea profesională. Cântăreața și-a reluat activitatea la puțin timp după ce a născut, în iunie 2023 și tot din acel moment și-a modificat și tariful.

În afară de concertele pe care le susține, vedeta a mai fost și la filmările pentru serialul ,,Clanul”, de la Pro TV, aflat la ultimul sezon. Mai mult, aceasta a avut, în a doua parte a anului 2023, filmări pentru Vocea României, unde face parte din juriu alături de Horia Brenciu.

Citește și: EL VA CÂNTA LA NUNTA LUI THEO ROSE ȘI ANGHEL DAMIAN! ARTISTA A DAT DIN CASĂ: ”POT SĂ-I SPUN SĂ NU CÂNTE?!”

Cât de mult costă prestația lui Theo Rose la un eveniment

După ce l-a adus pe lume pe Sasha Ioan, fiul ei și al lui Anghel Damian, Theo Rose are un program extrem de încărcat, motiv pentru care și suma cerută pentru un spectacol live este destul de mare. Pentru o cântare de 60 de minute, suma solicitată de Theo Rose este de 6.500 de euro. Dacă se dorește susținerea unui show mai complex, atunci tariful ajunge la 10.000 de euro.

Deși se bucură de succes în cariera sa și de un program încărcat, Theo Rose se străduiește să își împartă timpul între viața profesională și cea personală, fiind prezentă atât în emisiuni TV, cât și pe scenă. Astfel, modificarea tarifului cerut pentru concerte vine ca urmare a creșterii responsabilităților artistei odată cu venirea pe lume a fiului ei.

Theo Rose și-a găsit un ajutor pentru creșterea fiului său

Din cauza faptul că artista are un program foarte solicitant, dar și logodnicul său, Anghel Damian, este extrem de ocupat, cei doi și-au găsit un ajutor pentru creșterea fiului lor. Astfel, cei doi au fost nevoiți să angajeze o bonă pentru copilul lor, iar în weekend mama artistei vine seara să stea cu cel mic:

,,Avem o bonă pe care am angajat-o în timpul săptămânii, după un program fix de la 8, până la o oră după amiază. După care, în weekend-uri, atunci când avem de cântat, vine mama și doarme nopțile cu el și pot și eu să mă odihnesc câteodată”, a spus vedeta în urmă cu ceva timp.

Cântăreața l-a cunoscut pe Anghel Damian atunci când a mers la casting pentru ,,Clanul”, regizorul fiind în comisie. Vedeta era foarte emoționată la casting și a fost impresionată de caracterul actualului ei iubit:

,,Eu îl urmăream cu foarte mare atenție, fără să îmi închipui că «ce îmi place mie de omul ăsta». A fost un impact așa, că eu îl mai văzusem în Vlad (n.r. serial). Dar nu știam ce face el aici, care e treaba, că el pentru mine era actor. Era foarte calm, foarte blând. Și mă uitam la el cu fascinație că îmi spune după fiecare dublă, ‘hai să facem, dar hai să schimbăm următoarele lucruri’. Și mă uitam la el cum explica și mă vedeam pe mine. A fost de parcă mă vedeam pe mine încercând să fac pe cineva să facă, explicând cu blândețe.”, a povestit Theo Rose în podcastul lui Horia Brenciu.

Citește și: THEO ROSE, STRIGĂT DISPERAT DE AJUTOR PE INTERNET: „A FOST DIAGNOSTICAT CU BOALA COATS!”

FOTO: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *