December 8, 2023

Divorțul a devenit o realitate atât de obișnuită în zilele noastre, încât rar cineva este surprins de vestea unui cuplu care decide să se despartă. Chiar dacă motivele sunt deseori triste sau dureroase, există și cazuri în care cei doi au pus capăt căsniciei din motive hilare.

1. Pasiunea pentru jocurile de societate

Unul dintre cele mai ciudate motive de divorț a fost pasiunea pentru jocul de societate Monopoly. În 2011, un cuplu din Marea Britanie a decis să pună capăt căsniciei lor după o partidă de Monopoly care a devenit extrem de tensionată. Disputa asupra proprietăților virtuale și a banilor de hârtie s-a transformat într-un adevărat război conjugal. Această poveste ciudată a demonstrat că chiar și cele mai aparent inofensive activități pot duce la neînțelegeri majore.

2. Lupta pentru telecomandă

În 2006, o femeie din Statele Unite a depus actele de divorț din cauza unei dispute aprinse privind controlul telecomenzii televizorului. Ea și soțul ei nu au putut ajunge la un acord asupra programelor de televiziune preferate și a canalelor care meritau să fie urmărite. Această problemă aparent banală a atins un punct de cotitură și a dus la sfârșitul căsniciei lor.

Ce se întâmplă arzi frunze de salvie în casă? Efectele nebănuite ale plantei considerate cândva „sacră”

3. Iubirea exagerată pentru animalele de companie

Animalele de companie pot aduce multă bucurie în viața noastră, dar pentru un cuplu din Olanda, pasiunea pentru pisici a devenit o sursă de conflict. Femeia era pasionată de adăugarea necontenită a pisicilor în casă, în timp ce soțul dorea să oprească această obsesie. Neputând ajunge la un acord, au ales să divorțeze, iar ea a continuat să-și crească crescătoria de pisici.

4. Consumul excesiv de pâine

Într-un caz mai puțin obișnuit din Franța, un bărbat a cerut divorțul de soția sa din cauza consumului excesiv de pâine. El susținea că soția sa mânca prea multă pâine și nu era dispus să mai tolereze acest obicei. Chiar dacă pare un motiv bizar, acest caz a ajuns în instanță și a dus la încheierea căsniciei lor.

5. Obsesia pentru televizozare

Un alt motiv de divorț ciudat vine din Japonia, unde un bărbat a decis să pună capăt căsniciei sale din cauza obsesiei soției pentru televizoare. Ea colecționa televizoare vechi și inutile, umplând astfel locuința lor cu echipamente nefolositoare. Bărbatul a ajuns la concluzia că această obsesie nu mai putea fi tolerată și a cerut divorțul.

Oana Lasconi își face Mea Culpa după scandalul cu mama sa: „Ar fi trebuit să fiu mai diplomată”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *