December 2, 2023

Otilia Bilionera (31 de ani) a mai bifat o reușită în viața personală. Oficial, artista a devenit soția turcului Bekir Ali (24 de ani). La fix un an de când formează un cuplu, cei doi au mers în fața ofițerului stării civile, iar acum se pregătesc pentru o nuntă ca în povești. 

În cadrul unui interviu, Otilia a vorbit despre cel mai frumos moment din viața unui cuplu. Artista este femeie măritată, cu acte în regulă, însă marea petrecere va avea loc anul viitor. Cei doi plănuiesc două nunți, una în Turcia și una în România.

Citește și: DETALII TERIBILE DESPRE NOUL IUBIT AL OTILIEI BILIONERA. TURCUL AJUNSESE ÎN SAPĂ DE LEMN ȘI A AVUT PARTE DE UN EPISOD ȘOCANT

Detaliul ciudat de la nunta Otiliei Bilionera

În urmă cu doar câteva săptămâni, Otilia și Bekir Ali s-au căsătorit în fața ofițerului stării civile. Marea petrecerea va avea loc anul viitor, iar artista abia așteaptă să îmbrace rochia albă și să ia parte la toate tradițiile turcești de la propria nuntă. Printre preferatele ei se regăsește momentul în care mireasa este ”îngropată” în aur. În parale, mirele primește bani, bunuri care sunt împărțite individual și care nu vor ajunge la comun.

”A fost căsătoria în acte și va fi o petrecere de nuntă, cu rochie de mireasă, cu chiuituri. Mă văd într-o rochie simplă, cred că îmi voi lua o rochie nu prea pompoasă, nu prea grea. La începutul nunții se pun mirele și mireasa în față și rudele și ceilalți invitați la nuntă vin și pun la mire o sumă de bani și la mireasă i se pune aur. Adică ei nu își pun la comun aceste daruri. Femeia își pune aurul în bancă și, Doamne ferește, vreodată se întâmplă ceva, apelează la el. E foarte frumos, stai acolo și ți se pun așa “tone” de aur, depinde acum și cât de mulți invitați sunt. Ești îngropată în aur: la gât, toată mâna plină de brățări. Am cântat și la o nuntă și știu cum e, e foarte mișto și se dansează mult”, a spus Otilia pentru Unica

Otilia Bilionera și Bekir Ali/ sursă foto: Instagram

Cum se înțelege Otilia Bilionera cu soacra ei

Între Otilia și bărbatul care a reușit să-i cucerească inima este o diferență de 7 ani, însă acest detaliu nu a contat nicio secundă în relația lor, mai ales că tânărul a trecut cu brio testul maturității. Nu doar iubitul a trecut peste probele de foc, dar și mama acestuia. Otilia are o relație excelentă cu soacra ei, pe care o caracterizează ca fiind o femei modernă, optimistă, glumeață.

”Este exact ca și mine, semănăm atât de mult, este o femeie modernă, glumeață, foarte optimistă, binedispusă tot timpul. Îmi place enorm. E foarte important să te înțelegi bine cu familia. Mă simt liberă să fac ce mă taie capul, mă simt foarte bine cu ei.”,a  mai spus Otilia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *