July 21, 2024

Virgil Chirică, unul dintre asociații cunoscuți din lumea afacerilor, s-a stins din viață în vila sa din Voluntari, într-un mod care a șocat pe mulți.

Potrivit informațiilor, acesta a fost găsit fără suflare în propria locuință, pe data de 4 februarie, de către un prieten apropiat.

Surse apropiate investigației dezvăluie detalii cutremurătoare despre modul în care afaceristul și-a planificat moartea.

Se pare că acesta și-a premeditat gestul, pregătindu-se meticulos pentru a pleca din această lume.

Echipa de cercetare la fața locului a descoperit că Virgil Chirică își pusese la punct fiecare detaliu, dorind să își încheie viața intoxicat cu monoxid de carbon.

Potrivit informațiilor obținute, Chirică și-a pregătit îndelung planul, procurând trei grătare și mai mulți saci de cărbuni, pe care i-a transportat în baia de la etajul 1 al vilei sale.

Acolo, a blocat găurile de evacuare de la cadă și chiuvetă, precum și ventilatorul din tavan, asigurându-se că niciun fir de fum nu putea părăsi încăperea. Înainte de a-și pune planul în aplicare, a înghițit mai multe pastile din flacoane diferite.

Ultimul său mesaj, scris de mai multe ori pe o bucată de hârtie, a fost „I am already asleep” (Sunt deja adormit), semn că se pregătea pentru plecarea sa din lumea aceasta.

Chirică s-a închis în baie și a aprins grătarul, inhalând monoxidul de carbon emanat de cărbunii care ardeau, ceea ce i-a cauzat moartea în scurt timp.

Această tragedie nu este prima încercare de sinucidere a lui Virgil Chirică.

Surse judiciare dezvăluie că acesta ar fi avut o tentativă similară cu patru ani în urmă, fiind salvat de membrii familiei sale și internat în spital.

Virgil Chirică era un personaj cunoscut și respectat în mediul de afaceri, ocupând funcția de director al diviziei de asigurări a Porsche Finance Group și fiind asociat într-un proiect imobiliar de amploare în nordul Capitalei, alături de Dan Șucu, Cristian Borcea și alte personalități importante din domeniul afacerilor.

Tragedia sinuciderii sale lasă în urmă întrebări și nedumeriri în lumea afacerilor, iar familia, prietenii și colegii îi plâng acum dispariția prematură a unui om cu o contribuție semnificativă în domeniul său de activitate.

1 thought on “Tragedie în lumea afacerilor: Asociatul lui Dan Șucu și Cristian Borcea și-a pus capăt zilelor în mod sinucigaș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *