April 19, 2024

Bateria unui telefon mobil este una dintre componentele esențiale ale dispozitivului, fără de care acesta nu poate funcționa corespunzător pe parcursul întregii zile. Cu toate acestea, această parte a telefonului este adesea neglijată de către utilizatori până în momentul în care începe să fie simțită o scădere semnificativă a performanței. Companiile producătoare de smartphone-uri depun eforturi constante pentru a perfecționa bateriile, făcându-le mai mari, mai durabile și mai eficiente la încărcare.

În ciuda eforturilor producătorilor, un inginer pare să fi descoperit un truc ingenios care poate contribui la prelungirea duratei de viață a bateriei unui telefon mobil.

Un polițist olandez a dezvăluit câți bani fac cerșetorii români. ”Lucrează în grupuri. Sunt mai degrabă încăpățânați decât disperați”

Uneori, un simplu gest poate schimba multe lucruri. Acesta este și cazul trucului inginerului și tiktoker-ului @theworldbypablo. În videoclipul său explică că există o mare diferență în actul de conectare a telefonului mobil la un încărcător și, ulterior, la mufa sau la priză. Conectează încărcătorul la priză și apoi pune smartphone-ul la încărcare.

Ordinea factorilor în acest caz afectează smartphone-ul dvs. După cum explică inginerul, atunci când conectați telefonul mobil la cablu, se poate crea un vârf de tensiune care poate deteriora dispozitivul. Practic, acesta este motivul pentru care se recomandă să conectăm întotdeauna încărcătorul la priză și apoi să ne conectăm telefonul, scrie eleconomista. Acest inginer nu este singurul care recomandă această practică. De ani de zile gigantul chinez Huawei a sfătuit să se facă același lucru, deoarece aceste vârfuri de tensiune sunt foarte dăunătoare dispozitivelor.

Bărbatul crescut de lupi, mesaj terifiant după întoarcerea în civilizație: “Lumea oamenilor este rece, de multe ori respingătoare”

@theworldbypablo ¿Vos que conectás primero? #celular #android #cuidado #iphone ♬ sonido original – Pablo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *