March 5, 2024

Tudor Chirilă, cunoscut actor și artist complet, a fost într-o stare de frustrare maximă în timpul unui spectacol de teatru recent.

El și-a exprimat nemulțumirea în legătură cu folosirea telefoanelor mobile în timpul piesei de teatru “Căsătoria”, jucată la Teatrul de Comedie din București.

Actorul a folosit rețelele sociale pentru a-și exprima nemulțumirea și a trage un semnal de alarmă asupra acestui comportament nedorit al unor spectatori.

Deranjul provocat de telefoanele mobile în timpul spectacolelor

Tudor Chirilă a adus în discuție problema frecventă a telefoanelor mobile care sună în timpul spectacolelor de teatru.

El a povestit cum experiența de jucare a unei piese de teatru poate fi drastic afectată atunci când un telefon mobil sună în sala de spectacol.

Actorul a subliniat că aceste incidente nu sunt rare și că deranjează nu doar actorii, ci și publicul prezent în sală.

Mesajul transmis pe Facebook

Prin intermediul unei postări pe Facebook, Tudor Chirilă și-a exprimat frustrarea și dezamăgirea față de lipsa de respect și bun simț a unor spectatori.

El a subliniat faptul că sunetul telefoanelor mobile întrerupe concentrarea actorilor și afectează conexiunea fragilă dintre aceștia și publicul prezent în sală.

Actorul a solicitat respectarea acestui spațiu special și a subliniat că teatrul nu este cinematograf, ci un loc unde publicul și actorii se conectează în mod direct și autentic.

Apelul Teatrului de Comedie

Reprezentanții Teatrului de Comedie din București au făcut apel la spectatorii să fie punctuali și să evite folosirea telefoanelor mobile pe durata spectacolelor.

Aceștia au subliniat că este interzisă folosirea aparatelor de fotografiat sau de înregistrare audio/video în sălile de spectacol, iar acest mesaj este transmis atât pe site-ul instituției, cât și în sala de teatru, înainte de începerea fiecărui spectacol.

Tudor Chirilă și Teatrul de Comedie din București transmit un mesaj clar și ferm: respectați munca și concentrarea actorilor și bucurați-vă de spectacolele de teatru fără a fi întrerupte de sunetele telefoanelor mobile.

Este important ca publicul să conștientizeze impactul negativ al acestui comportament și să respecte regulile și buna conduită în sălile de spectacol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *