May 20, 2024

Misterul uciderii lui Karen Snider, o mămică de 18 ani, a fost deslușit abia după 57 de ani. O amprentă ADN a scos la suprafață informația de care anchetatorii aveau nevoie. Au trecut zeci de ani de la crima care a îngrozit un orășel din apropiere de Chicago. Povestea se află mai jos.

Au trecut 57 de ani de la o crimă care a îngrozit un orășel din apropiere de Chicago. În anul 1966, o tânără de doar 18 ani avea să își piardă viața chiar în prezența bebelușului ei. Karen Sniger (18 ani) se afla în pat, lângă nou-născut. Tânăra a fost, atunci, înjunghiată de 120 de ori. Soțul fetei i-a găsit trupul neînsuflețit pe 12 noiembrie 1966. A sunat imediat după ajutor. Ancheta a fost demarată la momentul acela, dar, după aceea, peste dosarul cazului s-a așternut praful ani la rând.

Pentru că ancheta nu ar fi dus în nicio direcție în perioada în care trupul neînsuflețit al lui Karen a fost găsit, oamenii legii s-au îndepărtat de caz. Acum, însă, la 57 de ani de la crima odioasă din Calumet City, anchetatorii au descoperit cine este autorul acestei tragedii, arată CNN.

Vezi și UN COPIL DE 10 A REZOLVAT O CRIMĂ DIN 2022 CU O MĂRTURISIRE CARE I-A RĂVĂȘIT PE CEI PREZENȚI

S-a deslușit misterul uciderii lui Karen, o mămică de 18 ani, după zeci de ani: amprenta ADN a ajutat la prinderea autorului crimei

Un bărbat în vârstă de 79 de ani a fost arestat în cazul uciderii lui Karen Sniger. Este vorba despre James Barbier, cel care va fi acuzat de crimă. Anchetatorii au găsit o amprentă ADN pe hainele tinerei de 18 ani, iar aceasta aparține bărbatului respectiv. Misterul uciderii lui Karen a fost deslușit după ani în care anchetatorii nu au mai găsit nicio pistă.

Paula Larson, fiica femeii ucise în 1966, este mulțumită că, în cele din urmă, a aflat cine a fost autorul crimei. A așteptat zeci de ani pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt, cu mama ei. Nu a ajuns să o cunoască niciodată, dar a dorit să știe cine este autorul odioasei crime. Fiica femeii aflase de crimă abia la vârsta de 11 ani. La vremea aceea, tatăl ei, Paul Snider, ajunsese târziu acasă, după tura de la muncă. A găsit-o moartă în casă pe femeia pe care o iubea.

O altă informație care tulbură opinia publică reprezintă cea în care bărbatul arestat, James Barbier, a fost chiar la înmormântarea femeii. Bărbatul acuzat de uciderea lui Karen era coleg de muncă cu Paul Snider, soțul femeii omorâte. Deși a fost audiat atunci, în 1966, nu a fost pus sub acuzare. Dar o amprentă ADN a scos la iveală o informație așteptată de mulți ani.

Vezi și UN COPIL DE 4 ANI A AJUTAT LA ELUCIDAREA UNEI CRIME MISTERIOASE CARE S-A PETRECUT ÎN URMĂ CU 30 DE ANI. UCIGAȘUL A PRIMIT ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ

Sursă foto: colaj Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *