December 2, 2023

Nu mai este niciun secret faptul că Tzancă Uraganu se numără printre cei mai apreciați maneliști de la noi din țară. Se bucură de un succes enorm pe plan muzical și reușește să lanseze hit după hit, după o carieră îndelungată pentru care a muncit pe brânci. Adesea, este prezent la evenimente, unde le cântă românilor de pretutindeni. Are o întreagă formație în spate, ce cântă alături de el și fac tot posibilul ca spectacolul să fie pe cinste. Ce s-a întâmplat, de curând, la o cântare pe care acesta a avut-o? A ieșit un scandal de pomină!

Tzancă Uraganu a trecut printr-o situație dificilă, chiar în timp ce participa la un eveniment. Acesta nu s-a putut abține și a trecut la fapte, după ce a văzut că un membru din formația lui nu era în formă maximă. Cântărețul l-a acuzat în fața tuturor că ar fi consumat substanțe interzise, apoi l-a dat afară de la eveniment.

Tzancă Uraganu a răbufnit la o nuntă

Foarte furios pe întreaga situație, acesta a ținut să scrie un mesaj pe rețelele de socializare, pe care ulterior l-a șters. Artistul i-a avertizat pe toți amicii săi că-i vor deveni dușmani, în cazul în care îl vor lua cu ei la nunți. Tzancă vrea ca tânărul cu vioara să-și încheie socotelile pe care le are cu el, apoi fiecare să-și vadă de viață.

CITEȘTE ȘI: MIRAJ TZUNAMI ÎȘI STRIGĂ NEVINOVĂȚIA! PRIMA REACȚIE A MANELISTULUI DUPĂ CE A FOST EVACUAT DIN CASĂ DE CĂTRE MASCAȚI: „VA PLĂTI CU VÂRF ȘI ÎNDESAT” 

Mulți i-au scris că ar fi mai bine să șteargă postarea, că poate și-a spus amarul la nervi. Cert este că, Tzancă a părut destul de convins de faptul că nu vrea să mai aibă vreo legătură că acel tânăr.

„Cer scuze de la oameni pentru postarea asta! Ionuț cu vioara, STICLARU, de azi înainte nu va mai călca cu mine nicăieri pentru că a intrat într-o năpastă foarte gravă de droguri! Mai exact, la nunta asta, eu deja venisem pe scenă și el căuta droguri să-și facă sticla. A sărit la tac-su la bătaie și nimeni nu-l mai recunoaște. Am vocalele! De mâine o să revin cu detalii. Toți am greșit și ne-am reparat, dar el nu-și mai vede viața fără droguri! Cine îl va lua la vreo cântare până nu-și încheie socotelile cu mine, va fi dușmanul meu. (…) Familia lui, vă dau un sfat, rugați-vă pentru el că e un caz pierdut”, se arăta în postarea lui Tzancă, pe care a ales să o șteargă ulterior.

Tzancă Uraganu, la nunta / Foto: Captură Video

CITEȘTE ȘI: TZANCĂ URAGANU, EPUIZAT DE ZECILE DE CONCERTE PE CARE LE ARE SĂPTĂMÂNAL: „NU MAI ȘTIU DE COPIL, DE MAMĂ, DE TATĂ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *