July 22, 2024

Dezastru la coafor! O tânără în vârstă de 22 de ani s-a trezit cu părul distrus, după ce a vrut să facă o schimbare de look! Pentru o înfățișare „de vis”, aceasta a scos din buzunar 1.300 de dolari. Femeia a povestit cum s-a întâmplat totul, cu lacrimi în ochi.

Andrea Sanchez este make-up artist și a devenit celebră în mediul online, după ce a împărtășit experiența traumatizantă prin care a trecut. Filmulețul a adunat aproape 4 milioane de vizualizări pe TikTok. Nu era prima dată când tânăra mergea la coaforul respectiv. De această dată, ea a dorit să își coloreze rădăcina și să își pună extensii. Însă, rezultatul a fost unul dezastruos.

Citește și: IMAGINEA DEVENITĂ VIRALĂ. CÂȚI LEI I-A LĂSAT UN ROMÂN IUBITEI, DE ZIUA DE NAȘTERE: „SĂ ÎȚI CUMPERI TU CE VREI, CĂ EU NU MAI ȘTIU CE SĂ ÎȚI MAI IAU”

Cum s-a ales cu părul distrus

Andrea Sanchez, un make-up artist în vârstă de 22 de ani, a sperat că o să aibă parte de un look de milioane și a fost dispusă să scoată din buzunar 1.300 de dolari. Inițial, a ajuns acasă fericită și încântată de noua coafură. Însă, după doar trei zile părul ei a început să se degradeze. După ce a văzut cum arată, tânăra a izbucnit în lacrimi și a împărtășit experiența ei îngrozitoare în mediul online.

„Problema este că mi-a pus decolorant pe tot părul, de la rădăcină până la capăt, ceea ce a dus la căderea extensiilor de păr trei zile mai târziu și la distrugerea părului natural.

Tot nu-mi vine să cred că s-a întâmplat asta. Zilele de după această transformare au fost cele mai fericite pentru mine. Am fost extrem de recunoscătoare pentru părul meu.

Nu mi-am dat seama cât de important este părul pentru mine decât când am pierdut o mare parte din el. Unul dintre momentele mele cele mai rușinoase! Știu că părul îmi crește, dar știu că vor dura ani până să ajungă la umeri.”, a povestit tânăra, potrivit Daily Mail.

Videoclipul a adunat imediat milioane de reacții, iar unii oameni au spus că o astfel de întâmplare poate fi traumatizantă.

Tânăra a plătit 1.300 de dolari și s-a trezit cu părul distrus./ Sursa foto: Captură video TikTok
Tânăra a plătit 1.300 de dolari și s-a trezit cu părul distrus./ Sursa foto: Captură video TikTok

„A fost greu de procesat”

Tinerei nu i-a venit să creadă atunci când a văzut că părul ei este complet distrus, iar coafura nu semăna deloc cu ceea ce visase ea. Mai mult, după ce a explicat tot ce s-a întâmplat în mediul online, s-a simțit rușinată că oamenii au văzut-o într-o astfel de ipostază.

„A fost greu de procesat că milioane de oameni m-au văzut în ceea ce simt că este unul dintre momentele mele cele mai rușinoase. Se întâmplă diverse lucruri în viață și, din păcate, nu toate sunt dintre cele mai frumoase.

Părul roșu/roz pe care îl aveam cândva a dispărut. Dar după această furtună, sigur va apărea un curcubeu frumos la sfârșit.” , a adăugat Andrea Sanchez.

Citește și: ACEASTĂ FEMEIE A PROBAT O ROCHIE DE MIREASĂ ÎN FAȚA OGLINZII, DAR UN DETALIU A BULVERSAT-O. CE A VĂZUT

Se pare că tânăra a avut dreptate, iar curcubeul chiar a apărut. Alfredo, un hairstylist celebru, a văzut filmulețul postat de Andrea pe rețelele de socializare și s-a oferit să îi repare părul, gratis, alături de echipa sa. Acesta i-a pus extensii lungi, așa cum fata își dorise inițial și a vopsit părul într-o nuanță de castaniu.

Andrea Sanchez, după ce Alfredo i-a reparat părul/ Sursa foto: Captură video TikTok
Andrea Sanchez, după ce Alfredo i-a reparat părul/ Sursa foto: Captură video TikTok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *